Projektörlerde cebe girme modası devam ediyor

Dar alanlarda sık sık sunum yapmak zorun kalanlar veya cep sineması isteyenler için ideal seçenek

Projektör cebe giriyor!

2003 yılından bu yana Ar-Ge çalışmaları yapan ve GSM tabanlı ürünler üreten MobiArts, yüklendiği "teknoloji avcılığı" misyonuyla dünyada henüz piyasaya çıkan ürünleri aynı hızla Türk tüketicileri ile buluşturuyor.

Teknoloji meraklılarının yeni gözdesi, dünyanın saygın birçok kurumundan ödül alan "Aiptek V10" ile sunumlarınız, filmler, videolar, paylaşmak istediğiniz tüm görüntüler avuç içinize sığıyor. 150 gr. ağırlığında ve 12.5X5X2.3 cm. ebatlarındaki Aiptek V10 kullanım kolaylığıyla da dikkat çekiyor.

"Aiptek V10" projeksiyon cihazını işinizde mükemmel bir sunum için, tatilde ya da evinizde film, video seyretmek ya da müzik dinlemek için, oyun oynamak için, özel günlerinizde istediğiniz görüntüleri paylaşmak için kullanabilirsiniz. Cebinizde taşıyabileceğiniz boyutlardaki Aiptek V10 ile farklı yüzeylerde her zaman görüntü alabilirsiniz. Donanımlı bir toplantı odasına, projektöre hatta bilgisayara bile ihtiyacınız yok...

Victoria V520T ile bilgisayarınız sadece 8 gram!

"Victoria V520T Flash Bellekli Parmak İzi Okuyucu", masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara parmak izi okuma özelliği kazandırıyor. Böylelikle bilgisayarınızdaki bilgilerin güvenliğini sağlayabiliyorsunuz; siz ve belirlediğiniz kişilerden başka hiç kimse bilgisayarınıza ulaşamıyor.

Victoria V520T ile kendi bilgisayarınızın güvenliğini sağlamanın yanında, Outlook'taki e-postalarınızı, web tarayıcınızı, belgelerinizi yanınızda taşıyabiliyor ve herhangi bir bilgisayardan hepsine güvenle ulaşabiliyorsunuz. Yabancı bir bilgisayarda da olsa, Victoria V520T'nizin içinde yüklü bilgilere sadece parmak iziniz ya da belirlediğiniz şifreyle ulaşabiliyorsunuz. Victoria V520T'nizi bu bilgisayardan çıkardığınız anda sizin bilgilerinize başka birinin ulaşma olasılığı kalmıyor.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

Aiptek V10 Projeksiyon cihazının teknik özellikleri ise şöyle:

4GB Dahili hafıza ve 32GB SDHC memory card desteği ile videolarınız, resimleriniz, müzikleriniz ve sunumlarınız için geniş bir alan sunar.

AV-in ve Dahili Media Player Özellikleri dilediğiniz yerde dilediğiniz anda multimedya dosyalarınıza ulaşırsınız.
• Mükemmel bir sunum için küçük, hafif ve kolay kullanımlı bir cihazdır.

• AV-in bağlantısı ile i-pod, cep telefonu, video kamera, oyun konsolları ve DVD player gibi görüntü kaynaklarına bağlanabildiği gibi, S-Video kablosu kullanılarak notebooklara da bağlanabilir.

• Görüntü iz düşümü 50 " yani 127 cm ekrana denk gelir.

JPEG, Video ve MP3 formatlarını destekler.

LED Işık Kaynağı 10.000 saat ömre sahiptir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları