Samsung Galaxy S4'ten haber var!

Samsung'un bir sonraki büyük bombası Galaxy S4'ten herkesi şaşırtan bir haber geldi...

Galaxy S4'ten haber var!

Güncelleme: Samsung, yaptığı açıklamada Galaxy S4'ün iPhone 5 nedeniyle beklendiğinden erken piyasaya sürüleceğiyle ilgili haberleri yalanladı.

Apple ile Samsung arasındaki savaş, bugünlerde mahkemelerden gerçek telefonlara doğru taşınarak cephe değiştirdi. Galaxy S3'ü 20 milyon gibi bir satış rakamına ulaştırmayı başaran Samsung, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkardığı reklamıyla Galaxy S3'ün iPhone 5'den çok daha iyi olduğunu da iddia etmişi.

Şimdi ise Samsung'un bir başka stratejik hamle yapmaya hazırlandığı söyleniyor. Korea Times'ın raporuna göre Samsung, Galaxy S3'ün halefi olacak Galaxy S4'ü 2013'ün Mart ayında, S3'den sadece 9 ay sonra piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Samsung'un acele etmesinin nedeni ise "iPhone 6" çıkana kadar Galaxy S4'ün daha fazla piyasada durmasını ve daha çok satmasını sağlamak.

Galaxy S4'ün S3'ün 4.8 inç'lik ekranından da daha büyük, 5 inç'lik bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Samsung Exynos işlemcisiyle çalışacağı iddia edilen cihazda iddiaya göre Qualcomm Snapdragon işlemcisi terkedilecek. Galaxy S4'ün 2013'ün başlarındaki Mobil Dünya Kongresi'nde duyurulması bekleniyor.

Samsung'un S4 için erken davranması, Galaxy S3 almayı düşünenleri ve almış olanları Samsung'dan soğutabilir ve şirketin tepki almasına neden olabilir.

Okuyucu Yorumları