Samsung, Galaxy S7 Active'i onardı!

Samsung, Galaxy S7 Active'in "su kaçırma" sorununu ortadan kaldırdığını söyledi!

Samsung su kaçırma sorununu çözdü!

Samsung'un Galaxy S7 Active adlı modelindeki suya dayanıklılık özelliği geçtiğimiz haftalarda sunulan bazır raporlar sonucunda tartışmalara yol açmıştı. Güney Koreli firma Galaxy S7 Active'in 1.5 metre derinlikte 30 dakikaya kadar dayanabildiğini belirtiyordu.

Kullanıcılar tarafından yapılan testlerde ise iki Galaxy S7 Active modeli bahsi geçen şartlar altında firmanın bu iddiasını yerine getiremedi. Firma daha sonra yaptığı açıklamada cihazın suya dayanıklılık sertifikasının arkasında durduğunu belirtti.

CNET tarafından yeni yapılan bazı testler sonucunda ise Galaxy S7 Active'in firmanın iddia ettiği gibi suya dayanıklı olmadığı yine ortaya çıktı. Samsung yeni açıklamasında bu durumun üretim aşamasından kaynaklandığını ve söz konusu model için yalnızca bazı cihazların bundan etkilendiğini ifade etti. Firma ayrıca hatanın da giderildiğini ekledi. Cihazlarının iddia edildiği gibi suya dayanıklı olmadığını gören Galaxy S7 Active'lerinin ise bir değişim için Samsung'a başvurabilecekleri belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları