"Samsung Galaxy X, Yutturmaca Olmayacak"

Samsung'un mobil bölümünün başındaki isim, bir röportajında gizemini koruyan katlanabilir telefon Galaxy X'le ilgili birkaç soruyu cevapladı!

Galaxy X için yeni ipuçları

Geçtiğimiz birkaç sene içinde Samsung'un katlanabilen bir telefon üzerinde çalıştığına dair sayısız dedikoduya rastladık. Galaxy X adıyla anılan telefonun ne zaman geleceğini bile henüz bilmiyoruz.

Samsung, geçen senenin sonlarında katlanabilen Galaxy X'i 2018'de piyasaya sürmeyi planladığını kendisi söylemişti.

Gazeteciler, Galaxy S9'un tanıtıldığı etkinliğin ardından Koh'a Galaxy X'i sordular. Koh röportajında cihazla ilgili aşama kaydettiklerini söyledi ve cihazın bir yutturmaca olmayacağını tekrarladı. Koh şunları ekledi: "Yeni bir kategori oluştururken en iyi kullanıcı deneyimini sunduğumuzdan tam anlamıyla emin olmalıyım."

Koh, cihazın ne zaman tanıtılacağını yine açıklamadı ancak zamanı geldiğinde cihaz hakkında daha açık konuşacaklarını söyledi. Yönetici, gazetecilerin telefonun bu sene tanıtılıp tanıtılmayacağına dair meraklı sorularını, "Bazen dinlemiyorum. Kulağım pek iyi değil," diyerek sinsi bir gülümsemeyle geçiştirdi.

Bazı çevreler, akıllı telefon tasarımında bir tepe noktasına ulaştığımızı düşünüyor. Bu çevreye göre Galaxy X'in katlanabilen tasarımı, bizleri yeniden heyecanlandırabilir.

Okuyucu Yorumları