Samsung, M2M teknolojisiyle piste çıktı

Samsung Galaxy Note 4 M2M teknolojisiyle piste çıktı

Samsung Galaxy Note 4 pistte!

Bu yıl da Turkcell Teknoloji Zirvesi'nde yer alan Samsung Electronics, makineler arası iletişim (M2M) tarafındaki yenilikçi yaklaşımını, en yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy Note 4 ile katılımcıların beğenisine sundu.

Samsung Türkiye kurumsal iş ortaklarından Open Business Software Solutions işbirliği ile gerçekleştirilen M2M projesi için, özel minyatür bir pist hazırlandı. Turkcell Teknoloji Zirvesi katılımcıları, üzerinde Samsung Galaxy Note 4 bulunan minyatür otomobilleri, M2M teknolojisi aracılığıyla, kendi telefonlarından uzaktan kumanda ederek yarıştırdı. Katılımcılar, hazırlanan oyun konseptiyle birbiriyle kıyasıya mücadele ederken, M2M teknolojilerini de deneyimleme fırsatı bulmuş oldu. Yarışma heyecanı, Samsung'un alanda yer alan endüstriyel ekranları üzerinden Zirve katılımcılarıyla paylaşıldı.

Samsung Türkiye Kurumsal Çözümler Kıdemli Müdürü Mustafa Özçilingir, M2M teknolojisini örnekledikleri demo proje ile ilgili olarak; "Makineler arası haberleşme (M2M) teknolojisini kurumlara farklı bir şekilde anlatabilmek için, çözüm ortağımız Open Business Software Solutions ile birlikte, mini bir oyun ortamı tasarladık. Samsung ürünleri, M2M teknolojileri vasıtasıyla, birbirleriyle sürekli bağlantı halinde. Samsung cihazlar üzerinden veri merkezlerine aktarılan bilgiler, eş zamanlı olarak işlenerek, yönetim süreçlerinin optimize edilmesine olanak tanıyor. Önümüzdeki dönemde M2M teknolojilerini sağlıktan perakendeye, eğitimden kamuya birçok farklı sektörde görüyor olacağız " dedi.

Open Business Software Solutions Mobile Kurucu Ortağı Mustafa Tan ise konuyla ilgili olarak; "Yarının teknolojisi bugünden hazır diyebiliriz. Önümüzdeki yıllarda bu alanda çok daha fazla uygulama örneği göreceğiz. M2M teknolojisi, bireysel ve kurumsal hayatta sıklıkla kullanılacaktır" dedi.

Okuyucu Yorumları