Samsung YP-T8 ile müzik ve video ceplerde

Samsung Electronics’in Flash tabanlı ve MPEG görüntüleri destekleyen medya çaları müzik ve videoyu yolda da yanınıza taşıyor.

Samsung YP-T8 ile müzik ve video ceplerde

Samsung teknolojik yenilikçilik çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Flash tabanlı müzik ve video çalar YP-T8 modelini kullanıcılarla buluşturuyor. YP-T8 Samsung'un taşınabilir medya çalar alanında MPEG dosyalarını oynatabilen en küçük Flash tabanlı cihazı olarak yer alıyor.

YP-T8, kullanıcıların bilgisayarlarındaki, dijital fotoğraf makinelerindeki veya dijital kameralarındaki görüntüleri USB 2.0 üzerinden transfer ederek depolamalarına ve paylaşmalarına imkan sağlıyor. Kullanıcıların önemli anlarını kaydedebilecekleri bu görüntüler taşınabilir cihaz sayesinde gidilen her yerde yanlarında olacak ve YP-T8'in ekranından kolayca görüntülenebilecek. Kullanıcılar cihazın 1.8 inçlik ekranından MPEG görüntüleri ve JPEG resimleri görebileceği gibi ön yüklemeli oyunları oynayabiliyor ve metin dosyalarını da rahatlıkla okuyabiliyor. USB üzerinden diğer cihazlarla bilgisayar yardımı olmadan dosya alışverişi yapabilen YP-T8, MP3, WMA, WMA-DRM, JPEG, Ogg ve ASF dosyalarını sorunsuzca çalıştırabiliyor.

Samsung'un taşınabilir medya çalarlardaki yenilikçilik vaatlerinin en yeni örneği olan cihaz, FM radyo ve kaydedici ile ses kaydedici özelliklerine de sahip. YP-T8, SRS WOW ile 3D müzik kalitesi sunuyor ve Microsoft Plays for Sure teknolojisi ile de MP3 ve WMA dosyalarını kolaylıkla çalmalarını güvence altına alıyor. Medya çaların Lityum İyon pilleri 20 saat kesintisiz müzik çalmaya imkan sağlıyor.

44.5x83x15.5mm boyutlarında ve 55 gram ağırlığındaki YP-T8, 512MB, 1GB ve 2GB hafıza kapasitelerinde satışa sunuluyor ve taşıma çantası, kulaklık ve USB adaptör gibi aksesuarlara sahip.

YP-T8 Teknik Özellikleri

- 1.8” TFT LCD ekran (262 bin renk )
- MPEG4 video dosya oynatıcı
- Hareket tanıma ve tuş oyunu
- DNSe taşınabilir 3D Surround ses
- USB 2.0 ile yüksek hızda veri transferi
- Ogg / MP3 / ASF / WMA / Secure WMA
- Fotoğraf ve metin görüntüleyici
- FM Radyo / Ses kaydedici
- 20 saatin üzerinde pil ömrü (Li-ion pil)

Okuyucu Yorumları