Sihirlikelime.com: Konuşanı sevindiren site

Sihirlikelime.com: Bu siteyi çok seveceksiniz. Anahtar sözcüğü bulun, hediyeler kazanın...

Konuşanı sevindiren site

Kullanıcılarına anında hediyeler kazandıracak olmasıyla adını duyuran www.sihirlikelime.com, yayına girmek için gün sayıyor. Çok kolay bir şekilde, herhangi bir bedel ödemeksizin üye olunan site, sohbet ederek sihirli kelimeyi bulan talihlilerine şık armağanlar kazandıracak.

Reklam Arası İletişim Ajansı tarafından projelendirilen ve 1 Eylül'de kapılarını açacak olan www.sihirlikelime.com seçkin markaların sponsor olması ve bu markaların seçtiği ödüllerin anahtar sözcüğü sitede konuşurken yazan üyelere dağıtılması sistemine dayanıyor. Sitenin basit ve şık tasarımı, sponsor markanın logo ve banner'ının etkileyici bir şekilde binlerce site kullanıcısının gözleri önünde olmasını ve sitenin güçlü bir iletişim aracı haline gelmesini sağlayacak.

Sürekli yeni kampanyalar düzenleyecek ve RSS teknolojisiyle bu kampanyalardan üyelerini haberdar edecek olan www.sihirlikelime.com, sürekli hediye kazandırdığı gibi, yanlış yazılan sözcükleri kabul etmeyerek Türkçe'nin doğru kullanılmasına katkıda da bulunacak.

Okuyucu Yorumları