Şirketiniz Windows 10'a hazır mı?

Herkesi Windows 10'a geçirtmeye kararlı olan Microsoft'tan, şimdi de özel bir web sitesi geldi!

Windows 10'a özel yeni site!

Microsoft, şirketlerin Windows 10'a geçişe hazır olup olmadıklarını, mevcut uygulamaların Windows 10 destekleyip desteklemediğini gösteren web sitesini hayata geçirdi.

Windows 10'a bireysel geçişler gayet hızlı olsa da, aynısının firmalar için geçerli olduğu söylenemez. Bunun en önemli nedeni, firmaların kullandıkları uygulamaların Windows 10 ile uyumlu olup olmadığına dair soru işaretleri.

Yeni web sayfası, uygulamaları iletişim, eğitim, finans, sağlık, üretim, medya, kamu sektörü gibi kategorilere ayırıyor. Listelenen önemli yazılımlar arasında Citrix, Sage, Cisco, Salesforce, Autodesk, Oracle, Symantec, Intel Education ve fazlası var. Yeni web sitesi, elbette Microsoft'un Windows 10'u dağıtma çabalarının bir parçası. Yazılım devi, Windows 10'u mümkün olan en fazla tüketicinin ve firmanın bilgisayarına yerleştirmek istiyor.

Microsoft'un da altını çizdiği üzere Windows 10, firmanın tarihinde en hızlı yayılan işletim sistemi olma özelliğine sahip. Bunda elbette işletim sisteminin ilk senesinde ücretsiz olarak dağıtılmasının önemli payı var.

Okuyucu Yorumları