Slider Tasarımlı Triband Cep Telefonu

<br>SL55 “yakut” ve “titan” renklerinin haricinde “Slider” tasarımı ile dikkat çekecek: Tuş takımı, Nokia 7650’de olduğu gibi ekranın arkasına saklanıyor.

Slider Tasarımlı Triband Cep Telefonu

Siemens, Mayıs ayında satılmaya başlanacak yeni uç seviye cep telefonu modelini Hannover’de düzenlenen CeBIT fuarında tanıttı. SL55, tuş takımı kapalıyken ekranın altındaki navigasyon ve konuşma tuşları yardımıyla kullanılabilecek.

Siemens, 82 x 45 x 22 mm ölçülerine sahip küçük boyutu ve sadece 79 gram ağırlığındaki kasasının içerisinde 4.096 renkli bir ekran, Triband ve MMS fonksiyonlarını barındırıyor. Bunun haricinde Java teknolojisi, GPRS, ajanda fonksiyonu ve kullanıcı profilleri de artık standart haline gelen özellikler arasında yer alıyor. SL55 sahipleri dijital kamera bağlayabilmek için ek donanımları satın alabilirler.

Siemens M55: MetalMood Design
Siemens, yeni tasarım ikinci cep telefonunu da yine CeBIT çerçevesinde görücüye çıkartıyor. MetalMood tasarımındaki M55, gelen çağrıları 101 x 46 x 21 mm boyutlarındaki küçük kasasında ışık oyunları ile bildirecek. Siemens, fiyatı henüz belli olmayan yeni cihazını Haziran’da satışa sunacak.

Okuyucu Yorumları