smile adsl'den "İndirimli D-Smart Kampanyası"

smile adsl'in indirimli D-Smart kampanyası sayesinde D-Smart'sız ev kalmayacak.

İnternet al, uyduya bağlan

Türkiye'de İnternet kullanımını artırmaya yönelik çalışmalarını hızla sürdüren smile adsl, D-Smart sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Düzenlenen yeni bir kampanya ile, 30 Eylül'e kadar smile adsl abonesi olacak kullanıcılar, 160 YTL indirimle sadece 149 YTL'ye D-Smart uydu alıcı sahibi olma avantajı yakalıyorlar.

30 Eylül 2008'e kadar geçerli olacak kampanya, bu tarihe kadar ilk kez smile adsl abonesi olacak herkese, D-Smart uydu alıcısına büyük bir indirimle sahip olma imkânı tanıyor. İnternet hizmetine görüntüyü de ekleyen Türkiye'nin ilk ve tek kampanyasına katılarak smile adsl aboneliğini başlatan herkes, D-Smart uydu alıcısına 160 YTL indirimle yalnızca 149 YTL ödüyor. Bir başka deyişle smile adsl abonesi olmak, D-Smart almak isteyenler için tam 160 YTL'lik bir indirim anlamına geliyor. Kampanyanın katılımcılarına sunduğu bir diğer avantaj ise, tam 17 kanalı kapsayan D-Smart Ekstra Hizmetleri'nin hediye edilmesi.

Kampanyanın sunduğu avantajlar bu kadarla da sınırlı kalmıyor. Yeni aboneler ayrıca, smile adsl'in, bilgisayarları ve kişisel bilgileri İnternet'ten gelen tüm tehlikelere karşı koruyan yeni hizmeti "smile adsl Güvenlik Paketi"ne de, kampanya kapsamında ilk ay ücretsiz, sonrasında ise ayda sadece 1 YTL ödeyerek sahip olabiliyorlar. "smile adsl Güvenlik Paketi" sayesinde şifrelerin çalınması, istenmeyen (spam) e-postalar ve virüs içerikli yazılımların abonelere ulaşması kolaylıkla engelleniyor.

smile adsl abonelerine uzak mesafe telefon görüşmelerinde %66'ya varan indirimler sağlayan 1038 gülümseten numara hizmeti de kampanyadaki yerini alıyor. smile adsl aboneleri için otomatik olarak tanımlanan bu hizmet, konuşma ücretlerini www.1038.com.tr web sitesinden eş zamanlı olarak takip etme ve görüşme bedellerini mevcut smile adsl faturaları içerisinde göstererek tek bir yere ödeme yapma imkânı da sunuyor.

Kampanyaya katılarak smile adsl abonesi olacak kullanıcıların dilerlerse, ayda 1,5 YTL'ye kablolu ve 2,5 YTL'ye kablosuz modem alma seçenekleri de mevcut.

Kampanyaya katılmak için ne yapmak gerekiyor?

Kampanyaya katılmak için ne yapmak gerekiyor?

Kampanya kapsamında smile adsl abonesi olan kişiye, D-Smart indirim kodunu içeren SMS ve e-posta gönderiliyor. Bu kod ile Türkiye çapındaki herhangi bir D-Smart bayisine gelen yeni smile adsl abonesi, D-Smart uydu alıcısını 149 YTL ödeyerek anında alabiliyor.

Kampanyaya katılan ve uydu alıcısı kurulumu ile ilgili yardım talep eden aboneler (0212) 478 03 03'ü arayarak D-Smart Müşteri Hizmetleri'nden, smile adsl kurulumu konusunda yardım talep eden kullanıcılar ise (0212) 444 33 75'i numaralı smile adsl Gülümseten Hat'tan destek alabiliyorlar.

Doğan Telekom Genel Müdürü Fazıl Esen, konuyla ilgili şunları söylüyor: "Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kullanıcılara yalnızca internet erişimi sağlamaktan ibaret olmadığını düşünüyoruz. Vizyonunu 'İnternet kullanıcılarına ses, erişim ve görüntü hizmetlerini aynı çatı altında sunarak, fiyat avantajı ve her anlamda kolaylık yaratmak' şeklinde belirleyen smile adsl olarak, görüntü ve İnternet hizmetlerini aynı kampanyada buluşturuyoruz. Bu özelliği ile kampanya, Türkiye'de bir "ilk" olma niteliği taşıyor. Tüm smile adsl abonelerine, gelecekte de benzersiz kolaylık ve avantajlar sunmak için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz."

Kurulduğu ilk günden bu yana inovatif bakış açısı ile sektöre birçok yenilik kazandırmaya devam eden smile adsl, kullanıcılara, hiçbir formaliteyle uğraşmadan tek bir telefonla veya SMS göndererek aboneliklerini başlatma ve kampanyalardan yararlanma imkanı da sunuyor.
smile adsl avantajlarından yararlanmak isteyenlerin başvurabilecekleri kanallar şöyle:

Hemen Ara: Gülümseten Hat 0212 444 33 75
Hemen Tıkla: www.smileadsl.com
Hemen Yolla: "ADSL ad soyad telefon no" yaz, 3270'e gönder
Örnek sms: "ADSL ozer ozbek 02121234567"
Hemen Uğra: Türkiye çapında hizmet veren smile shop'lar, smile adsl başvuru noktaları ve PTT şubeleri

Okuyucu Yorumları