Snapchat'e çok yakın zamanda oyunlar gelebilir

Snapchat, yakın zaman içerisinde uygulamasına bir oyun platformu ekleyebilir...

Snapchat'e yakında oyun gelebilir

Uygulamada büyük bir mini-oyun koleksiyonu olması Snapchat üzerinde daha fazla vakit geçirmenizi sağlar mıydı? "Konu ile aşikar" olan anonim bir kaynağın söylediğine göre Snapchat, önümüzdeki ay kadar erken bir süre içerisinde yeni bir oyun platformu duyurmayı planlıyor.

Cheddar'ın söylediğine göre geliştiriciler, Snapchat uygulaması içinde yer alan oyunlar oluşturabilecekler ancak bu oyunların nasıl gözükebilecekleri veya nasıl çalışacakları henüz belli değil.

Bu söylenti daha önce de duyulmuştu ve Snapchat'in oyun platformunun 2018'in sonlarına doğru yayımlanması bekleniyordu. Bu durum gerçekleşmemiş olsa da, 2019 yılı için yeni özellikler hazır gibi gözüküyor.

Cheddar'ın söylediğine göre Nisan ayındaki Snapchat içerik ve geliştirici zirvesinde bir duyuru yapılacak ve daha sonra da oyunlar sunulacak.

Ayrıca bu konuda başka işaretler de olduğu söylenebilir. Snapchat'in ana firması Snap, geçtiğimiz yıl küçük bir Avustralyalı oyun stüdyosunu satın almıştı ve son zamanlarda da benzer başka satın alımlar yaptığı söyleniyor.

Bunun yanı sıra, Snapchat'te daha önce ortaya çıkan Snappables adlı küçük AR oyunları ile ilk formların görülmüş olması da mümkün. Ancak görünene göre yeni oyunlar çok daha geniş kapsamlı olacaklar.

Snapchat'in Instagram'a karşı yarışında, popüler Hikayeler formatının diğer uygulamalar tarafından çalınması ardından daha farklı ilgi çekici şeylere ihtiyaç duyduğu kesin. Oyunların reklamlar ve uygulama içi satın alımlar ile firmaya daha fazla gelir sağlamaları da mümkün.

Okuyucu Yorumları