Türkçe arkadaşlık uygulaması: Tolki!

10 binlerce kişinin ilgisini çeken Türkçe uygulama Tolki, bakın neler vaadediyor, nasıl çalışıyor...

"5 dakikada sevgili bulun!"

Uygulamayı açar açmaz, otomatik olarak karşınıza birilerini çıkaran Tolki, belki iyi bir arkadaş, belki de aşkı bulabileceğiniz, eğlenceli, hızlı, pratik bir iPhone uygulaması. App Store'a eklendikten sonra 24 saat içinde App Store Social Networking kategorisinde, 48 saatte de tüm ücretsiz uygulamalar içerisinde birinci sıraya çıkmayı başaran Tolki, üç günde onbinlerce kişi tarafından indirildi.

Mobil arkadaşlık uygulaması Tolki'ye üye olmak için uzun formlar doldurmanız gerekmiyor, üyelik bir dakika bile sürmüyor. Tolki, siz üye olduktan sonra yakınınızda kimlerin online olduğunu araştırıyor ve bu kişiler arasında sizin tercihlerinize en uygun üyeyi belirliyor. Karşınıza çıkan bu kişiyle 5 dakikalık sohbet hakkınız bulunuyor. Eğer onu kendinize uygun görmediyseniz engelleme ve hemen o civardan yeni birisiyle daha konuşma fırsatına sahipsiniz.

Tolki, belki de aynı yerlerde vakit geçirdiğiniz bir sürü yeni insanla tanışmanızı sağlıyor. Çok deneyimli bir ekip tarafından işletilen ve 7/24 kontrol altında olan, güvenli ve kullanıcı dostu bu uygulamayı 18 yaşından küçük olanlar kullanamıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları