Turkcell: En ucuz GSM şirketi biziz!

Turkcell'den sert basın açıklaması: "Her alanda müşterilerimize en iyi fiyatı biz sunuyoruz."<br />

Turkcell sinirlendi!

Turkcell tüketiciye sunduğu fiyat tekliflerini kamuoyuyla paylaşmak için bir basın toplantısı düzenledi. Turkcell'in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, "Aylık Dakika paketleri", "Süper Tarife", "Bizbize Kampus" tarifeleri ve "EvTurkcell" servisleriyle yeni bir dönem başlattıklarını en ucuz fiyatı sağlayan mobil operatör haline geldiklerini belirtti.

Develioğlu, "İletişim ihtiyaçları dışında hayatın her alanında müşterilerimize yarattığımız faydayla sadece geçen yılın Kasım ayından bu yana gençturkcell marka işbirlikleriyle 2 milyon kişiye 50 milyon dolar fayda sağladık. Turkcell, Türkiye'deki lider GSM şirketi olduğu için en karlı operatör olduğumuz kanısında her zaman bir şüphe olmuştur. Turkcell diğer GSM operatörleri içinde en ucuz ve en avantajlısıdır" diye konuştu.

Turkcell'in avantajlarının ortaya konması için fiyat paketlerinin anlatılarak diğer GSM operatörleriyle karşılaştırıldığı basın toplantısında, Develioğlu, "Turkcell, Türkiye'deki lider GSM şirketi olduğu için 'en karlı' operatör olduğumuz kanısında her zaman bir şüphe olmuştur. Tüketiciye sunduğumuz yeni kampanyalarımızla beraber bu haksız kanıyı ortadan kaldırmak, bu konudaki mağduriyetimizi sizinle paylaşmak için bu basın toplantısını yapmaya karar verdik" dedi.

Saral sözlerine şöyle devam etti: "35 milyon müşterimiz var, bu da büyük bir sorumluluk demek. Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman birinci sırada olmuştur. Müşteri memnuniyetiyle doğru orantıda elde edeceğimiz pozitif kazanç bizim için her zaman ön plandadır, Kasım ayından beri gençturkcell marka işirlikleriyle 2 milyon kişiye 50 milyon USD fayda sağladık. Bundan sonra da müşterilerimize hayatlarının her alanında avantajlar sağlayan kampanya ve cazip tarifelerimizi sunmaya devam edeceğiz."

ANKA

Okuyucu Yorumları