Twitter için özel uygulama: Storm It

Storm It adı verilen ücretsiz Android uygulaması, Twitter'la fazla içli dışlı olanların çok hoşuna gidecek bir yeteneğe sahip!

Twitter için özel uygulama: Storm It

İngilizcede "tweetstorm" olarak da adlandırılan, arka arkaya ve hatta bazen numaralandırılarak bir konu üzerinde atılan çok sayıda tweet'ler aslında uzun bir tek mesaj olarak düşünülüyor. Temelde Twitter'ın karaker sınırlandırmasının yol açtığı bu seri tweet'ler artık Storm It adlı bir program sayesinde çok daha rahat bir biçimde paylaşılabilecek.

Bu seri tweet'ler için böyle bir kolaylığın sunulması aslında oldukça önemli. Zira hızlı bir biçimde arka arka onlarca tweet paylaşmak yorucu olabiliyor. Anlatacak çok şeyi olan kullanıcılar için Storm It, hazırladığınız bu uzun mesajı alıyor ve onu 140 karakterden daha az parçalara ayırıyor.

Bu da en azından sizin bütün mesajınızı ayrı ayrı tweet'lere yazmak yerine hepsini tek bir parça halinde yazmanıza ve bunları otomatik olarak tweet'lere ayrılmış biçimde paylaşmanıza yardımcı oluyor. Storm It üzerinden ayrıca her bir tweet'i de bir bütünlük sağlamak için numaralandırmanız mümkün.

Android için yayınlanan Storm It uygulamasını, buradan indirebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları