Twitter karakter kısıtlamasını genişletebilir

Twitter, belki de tarihindeki en büyük değişikliği yapmaya hazırlanıyor!

Twitter'da tarihi değişim!

Twitter, ilk ortaya çıktığından beri paylaşabileceğiniz karakter sayısını kısıtlaması nedeniyle eşsiz bir sosyal ağ sayılabilir. Popüler sosyal ağ, bu sayede gönderileri kısa tutuyor ve daha derli toplu, minimal bir içerik dağıtımı sağlıyor.

Bununla birlikte yeni raporlara göre Twitter'ın geçici CEO'su Jack Dorsey, 140 karakter kısıtlamasını değiştirmenin yollarını arıyor. Re/code'a göre Dorsey, sıkı kısıtlamadan rahatsız olan çok sayıda kullanıcının şikayeti üzerine böyle bir değişikliği tekrar gözden geçirmeyi düşünüyor. Habere göre Twitter, toplam karakter sayısından hashtag'leri, kullanıcı adlarını ve bağlantıları çıkarmak gibi farklı yöntemleri de değerlendiriyor olabilir.

Dorsey, şu an kalıcı bir CEO arayışında olsa da bazı dedikodular, patronluk koltuğuna kendisinin geçebileceğini söylüyor. Her şeye rağmen Dorsey, Twitter'ın mevcut yeteneklerini geliştirmek üzere bulunuyor ve bu sırada firmanın felsefesini değiştirmemeye dikkat ettiğini belli ediyor.

Twitter, geçtiğimiz aylarda mesajlaşma aracındaki karakter kısıtlamasını 140'tan 10.000'e yükseltmiş, birçok kullanıcı için mesajlaşmayı daha kolay bir hale getirmişti.

Okuyucu Yorumları