Ücretsiz download: Spyware Remover

Bugünün ücretsiz yazılımı, spyware'lere karşı etkin bir koruma sağlayan Spyware Remover.

Spyware Remover

CHIP Online, her gün okurlarına farklı ve kullanışlı yazılımları ücretsiz olarak sunuyor. Bugünün yazılımı ise Spyware Remover.

Günümüzde dört bir tarafımız spyware veya benzeri kötücül yazılımlarla dopdolu. Sadece bir web sitesini ziyaret ederek bile virüs - truva atı kapmak mümkün. Spyware Remover sizi bu baş belalarından kurtarmayı hedefliyor.

29 dolarlık bir fiyata sahip olan ancak CHIP Online aracılığıyla ücretsiz olan bu programı indirmek ve bilgisayarınıza kurmak için bugünün sonuna kadar vaktiniz var! Yüklemek için tıklayın.

Programın Kullanımı (1)

Programın Kullanımı (1)

Günümüzde iyice yaygınlaşan spyware'lere karşı birçok güvenlik yazılımı önlemler almaya çalışıyor. Spyware Remover da PC'nize sızan spyware'lere karşı etkili bir şekilde mücadele ederek tüm zararlıları tespit edip ortadan kaldırabiliyor.

Programın kullanımına geçmeden önce programı tam sürüme geçirmenizde fayda var. Bunun için indirmiş olduğunuz dosyada yer alan 'readme.txt' dosyasını açın ve ilgili seri numarayı kopyalayın. Ardından programın penceresi açıldığında ise pencerenin hemen altında 'Register' butonunu göreceksiniz. Bu kısma tıklayarak seri numaranızı bu kısma kopyalayın.

Programı tam sürüme geçirdikten sonra şimdi isterseniz programın kullanımına şöyle bir göz atalım:

Kullanıcı dostu arayüzü olan ve kullanımı son derece pratik olan Spyware Remover yazılımıyla sisteminizde tarama başlatmak için programın sol kısmında yer alan 'Scan' seçeneğini seçerek 'Start Scan' butonuna tıklayın. Ardından yazılım, sisteminizde geniş bir spyware taraması yaparak olası spyware'lerin bir listesini karşınıza getirecektir.

Programın Kullanımı (2)

Programın Kullanımı (2)

Listelenen zararlıları sisteminizden kendisi kaldırmayan Spyware Remover, son hamle için sizin komutunuzu bekler. Listedeki öğeleri sisteminizden tamamen kaldırmak istediğinizde ilgili öğeyi seçip 'Remove' butonuna tıklamanız gerekiyor.

Privacy (Gizlilik) ayarlarına gelelim. 'Clear IE passwords, typed addresses, search requests and spyware'in seçili olması durumunda 'Clear'a bastığınızda IE'de kullandığınız şifreleriniz, adres çubuğuna girdiğiniz web adresleri, spyware cookie'leri ve arama isteklerinin hepsi sisteminizden temizlenecektir.

'Clear Run program history...' ile başlayan seçeneğin işaretli olması durumunda 'Clear' butonuna tıkladığınızda 'Başlat/Çalıştır'a girdiğinizde daha önce girmiş olduğunuz komutların silinmesinin yanında, duvar kağıdı geçmişi ve dosya oluşturma tarihi gibi bilgileri dahi ortadan kaldırma şansınız var.

Settings kısmında ise 'Minimize to tray'ı işaretlediğinizde programın penceresini kapatsanız bile Windows saat'inin yanında uygulamanın çalıştığını görebilirsiniz. 'Scan at startup' seçeneği Windows'un her başlangıcında programın spyware taraması yapmasını sağlarken, 'Start with Windows' ise programın her Windows'un açılışında çalıştırılması için kullanılır.

Okuyucu Yorumları