Vestel en büyük TV'yi üretti

Yıllık 13 milyon adetlik üretimi ile “Türkiye’nin en büyük TV üreticisi” olan Vestel, “Türkiye’nin en büyük tüplü Flat televizyonunu” üretti.

Vestel en büyük TV'yi üretti

Yıllık 13 milyon adetlik üretim hacmi ile Türkiye’nin en büyük, dünyanın sayılı TV üreticilerinden olan Vestel, Türkiye'de üretilen en büyük TV olma özelliği taşıyan ONYX Flat 87 100 Hz PIP Virtual Dolby TV’yi piyasaya sundu.

Yüksek teknoloji ürünlerine yönelik yatırımlarına devam eden Vestel’in fiyat avantajı ile pazara sunduğu 87 ekran Flat 100Hz PIP Virtual Dolby televizyonun büyük ekran TV pazarını hareketlendirmesi bekleniyor. Türkiye'de şu anda sadece Vestel'in üretebildiği 87 ekran 100Hz PIP Virtual Dolby televizyon, gerek ürün özellikleri gerekse fiyat açısından birçok avantajı yanında taşıyor.

Vestel olarak her zaman pazarda fark yaratacak ve tüketicilerin beğenisini kazanacak ürünler geliştirdiklerini belirten Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş Elektronik Ürünlerden Sorumlu Pazarlama Müdürü Gül Yücel bu ürünün yorucu bir günün ardından eve gelindiğinde günün tüm yorgunluğunu alacak, keyif ve enerji verecek ve sinema keyfini tam anlamıyla yaşatacak şekilde tasarlandığını belirtti.

Okuyucu Yorumları