WoW: The Burning Crusade, kapış kapış!

WoW: The Burning Crusade, İstanbul'da izdahama yol açtı.

WoW kapış kapış!

World Of Warcraft'ın ek paketi The Burning Crusade, bize daha önce tatmadığımız bir heyecan yaşattı ve oyun gece yarısında satışa sunuldu. Aral İthalat tarafından ülkemize getirilen oyun, ülkemizde olduğu gibi dünyada da büyük ilgi gördü.

Erenköy ve Etiler'deki D&R mağazalarının, kapılarını müşterilerine açması ile birlikte, yaklaşık 1000 World of Warcraft: The Burning Crusade sahiplerini buldu.

The Burning Crusade'in Türkiye'de çok büyük bir başarıya imza attığını belirten Aral İthalat Genel Müdürü Ömer Faruk Demir, "Bu ilke D&R ile başladık. Bu tür etkinlikler diğer noktalarımızda da büyüyerek devam edecek. İlk denememizden çok iyi sonuçlar aldık. Beklentilerimizin de üzerinde muhteşem bir katılım oldu. Oyun severler saatler öncesinden geldi ve sıra oluşturdular. Bu da bize yurtdışındaki atmosferi hatırlattı. Aral ailesi olarak motivasyonumuzu yükseltti. Şimdi ise ikinci parti için çalışmalara başladık. Amacımız müşterilerimize maksimum hizmet" diye konuştu.

Ve Türkiye'de oluşan belki de "ilk oyun kuyruğu" CNN Türk'te yayınlanan "Söze Gerek Yok" programında yer aldı. Programdan kısa bir kesiti, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Dip Not: Resimdeki kişi Level serbest yazarlarından sevgili Berkant Akarcan, kendisine bir WoW: The Burning Crusade yetmediği için, ikincisini almış.

Okuyucu Yorumları