Yeni Galaxy A7, S6 için alternatif olabilir!

Söylentiler, yeni Galaxy A7'nin Galaxy S6 için harika bir alternatif olabileceğini gösteriyor!

Yeni Galaxy A7 şekilleniyor!

Yeni Samsung Galaxy A7 hakkındaki söylentiler artmaya devam ederken yeni ayrıntılar cihazın oldukça etkileyici özelliklerle sahip olacağını göstermişti. Gelen yeni haberler A7'nin Samsung'un kendi işlemcisini içereceğini ortaya koyuyor.

Orjinal Samsung Galaxy A7, Samsung'un amiral gemisi aralığından çok daha ucuz olmasının yanında, muhteşem görünümüyle bazı etkileyici özellikler sunmuştu.

Önceki söylentiler yeni Galaxy A7'nin kapağının altında bir Qualcomm Snapdragon 615 yonga setinin yer alacağını gösteriyordu ancak son AnTuTu benchmark sızıntıları Samsung Exynos 7580 yonga setini işaret ediyor. Bu da telefonun en az iki versiyon olarak ayarlandığını gösteriyor.

Exynos işlemci 1.6GHz saat hızında toplam sekiz Cortex-A53 çekirdeğe sahipken, akıllı telefonun 3GB RAM kapasitesine sahip olacağı belirtiliyor.

AnTuTu yonga seti testleri, toplamda 37,563 skora ulaşan Snapdragon 615'in de güç olarak aynı seviyelerde olduğunu gösteriyor.

Özelliklerin geri kalanı Full HD çözünürlüğe sahip 5.5-inç ekran, 16GB depolama alanı, Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi olarak sıralanabilir.

Tüm bunların yanında 13MP ana kamera ve 5MP bir selfie kamerası ile birlikte gelmesi beklenen cihazın çıkış tarihi ile ilgili henüz hiçbir bilginin olmadığını ekleyelim.

Okuyucu Yorumları