Corsair HS35 Stereo İnceleme

Kendi sınıfında zirveye aday bir oyuncu kulaklığı Corsair HS35 Stereo

Corsair HS35 Stereo İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Çok uygun fiyat
  • Performansı sınıfına göre çok başarılı
  • Oldukça hafif ve rahat
  • Malzeme kalitesi yüksek
  • Kulak yastıkları biraz sert
  • Kulak yastıkları ses geçiriyor

Sürekli takipçilerimiz daha önce incelediğimiz Corsair HS70 Wireless'ı ne kadar beğendiğimizi hatırlayacaklardır. Bir donanım ürününe verdiğimiz en yüksek puanlardan birisini elde eden bu yapım, abartısız, stil sahibi tasarımı, muhteşem işçilik ve ses kalitesi ile son yıllarda en fazla aklımızda kalan ürünlerden birisi olmayı başarmıştı. Corsair HS35 Stereo da firmanın konsollar ve hafifliğe önem veren, ekonomiyi önde tutan oyuncular için piyasaya çıkarttığı son modellerden biri.

HS35'in tasarımına bakarsak HS50/60/70 modeline göre ciddi farklar görmek mümkün. 250 gram ağırlığındaki HS35'in 325 gramlık HS50'ye göre en büyük avantajı ağırlık. Bu elbette daha fazla plastik kullanılması anlamına geliyor ama meraklanmayın, malzeme kalitesi gayet başarılı. Baş köprüsünde alüminyum, kulak yastıklarında ise bize biraz sert gelen kumaş yastıklar kullanılmış. Kulak yastıkları ilk dokunduğunuzda sert hissettirse de uzun kullanımlarda bir sorun yaratmıyor. Ürünün üretim kalitesi yüksek ve esnekliği de dikkat çekici, üzerine oturmak gibi görünmez kazalarla yok etmeniz çok olası değil.

3.5 mm jack ile PC ve konsollara bağlanabilen ürün Stereo ses çıkışına sahip. Corsair bu modelde basit ama şık tasarımını, her bir konsolu temsil eden karbon (PC), mavi (PS4), yeşil (Xbox) ve kırmızı (Switch) renklerle süslemeyi tercih etmiş. Sol tarafta ses açma kapama düğmesi ve mikrofon mute düğmesi bulunmakta. Işıkla bir uyarı olmasa da (cihazda RGB desteği yok) düğmenin basılı durumda kalması size mikrofonun durumu hakkında yardımcı oluyor. Peki mikrofonun ses kalitesi nasıl? Fiyatına göre beklenmedik derecede iyi diyebiliriz. Yaptığımız denemelerde takım arkadaşlarımız sesimizi biraz ince bulsa da genel kalite konusunda herhangi bir şikayetleri olmadı War Thunder oynarken.

Mikrofonu 10Hz-10Khz, 50mm sürücüleri ise 20Hz-20Khz frekans aralığını destekleyen ürün oyunlardaki başarılı performansının yanında müzik dinlerken de yeterli performansı gösteriyor.

Özetle

HS35 çok yeni, hafif ve fiyatının hakkını veren bir ürün. Büyük kardeşi HS50'nin fiyatının uygunluğu HS35'in kitlesini baltalasa da karşımızda fiyat/performans kulaklığı olmayı sonuna kadar hak eden bir ürün var.

Corsair HS35 Stereo, şu an piyasada 250 TL civarı bir fiyatla bulunabiliyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corsair HS35 Stereo
Ürün Markası Corsair
CHIP Online Notu
85
Okuyucu Yorumları