TikTok keşfet saatleri nelerdir? Nasıl belirlenir?

Videolarınızın TikTok keşfete düşmesini ve takipçi sayınızın artmasını sağlamak için keşfet saatlerini bilmeniz yararlıdır. Özellikle popüler olmak isteyen kullanıcılar tarafından oldukça dikkat edilen keşfet saatlerinden siz de yararlanabilirsiniz. İşte TikTok keşfet saatlari...

TikTok keşfet saatleri nelerdir? Nasıl belirlenir?

Modern dünyanın en dikkat çekici unsurlarından biri olan teknoloji, kullanıcıların hayatını büyük oranda kolaylaştıran ve aynı zamanda birçok farklı imkan sunan bir unsurdur. Teknolojinin insan hayatında oldukça önemli bir konuma sahip olması, teknolojik cihazların kullanımını da artırmıştır. Okul, iş ve ev gibi çeşitli ortamlarda neredeyse her an kullanılan teknolojik cihazlar, iletişim amacının dışında daha birçok farklı amaç için de kullanılır. Önemli dosyaları ve belgeleri elinizin altında tutmanıza olanak sağlayan teknolojik cihazlar, keyifli vakitler geçirmenizi de sağlar. Bu nokta sosyal medya uygulamaları devreye girer.

Son zamanlarda oldukça popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok, 2017 yılında ByteDance tarafından Musical.ly bazında oluşturulmuş ve kullanıcıların erişimine açılmıştır. 155 ülkede sayısı bir milyara yaklaşan aktif kullanıcılara sahip olan TikTok uygulaması ile 1 dakikalık kısa videolar çekebilir, aynı zamanda videolarınızı TikTok üzerinden düzenleyebilirsiniz. Özenli bir şekilde düzenlediğiniz videolarınızı diğer kullanıcılarla paylaşabilir ve popülaritenizin artmasını sağlayabilirsiniz.

TikTok üzerinden paylaştığınız videoların TikTok keşfette görünüyor olması oldukça önemlidir. TikTok’un keşfet algoritması sayesinde videolarınız birçok farklı kullanıcı tarafından görünür hale gelir. Böylelikle videolarınıza gelen beğeni ve yorumlar sayesinde etkileşim sayınız arttığı gibi, takipçi sayınız da ciddi oranda artış gösterebilir. Eğer siz de bu fırsatlardan faydalanmak istiyorsanız TikTok keşfet saatlerinden faydalanabilirsiniz.

TikTok keşfet saati, TikTok kullanıcıların uygulamayı en aktif olarak kullandığı ve etkileşimin yoğun olarak görüldüğü saatlerdir. Siz de bu saatlerde içerik paylaşımı yaparak videolarınızın TikTok keşfete düşmesini ve takipçi sayınızın artmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle popüler olmak isteyen kullanıcılar tarafından oldukça dikkat edilen keşfet saatlerinden siz de yararlanabilirsiniz.

TikTok Keşfet Saatleri

tiktok

TikTok keşfet saatleri her ay güncellenir. Düzenli olarak güncellenen bu saatlerin doğruluğu hakkında TikTok kullanıcılar çoğu zaman merak içerisine düşer. Genel olarak incelendiğinde TikTok keşfet saatlerinin doğru olduğu görülür. TikTok’un en fazla kullanıldığı günler cumartesi, pazar günleridir. TikTok uygulamasının en çok kullanıldığı saatler ise 21.00 saat aralığıdır. Önerilen video paylaşma aralığı ise çoğu zaman saat 20.00’a tekabül eder. Günün belirli zamanlarında TikTok keşfet saatleri farklılık gösterebilir. Örneğin, sabah vakitleri için TikTok keşfet saatleri 09.00-10.00 aralığıdır. Öğlen vakitleri için TikTok keşfet saatleri 14.00-16.00 iken; akşam vakitleri için ise 19.00-21.00 aralığıdır. Eğer gece saatlerinde TikTok keşfete düşmek istiyorsanız 23.00-01.00 saatleri arasında paylaşım yapmanız önerilir. TikTok keşfet saatleri haftanın günleri için de belirlenmiştir. Pazartesi günleri için TikTok keşfet saati 20.30 iken salı günleri için 21.00’dır. Çarşamba günleri için TikTok keşfet saati 19.45, perşembe 22.00, cuma 21.00, cumartesi 18.30 ve pazar günleri için ise 15.00 olarak belirlenmiştir.

TikTok Keşfet Saatleri Nasıl Belirlenir?

Genel itibariyle TikTok keşfete düşme saatleri bellidir ve kullanıcıların bahsedilen zaman aralığında paylaşım yapması öngörülür. Fakat kişisel hesabınızın da TikTok keşfet saatlerine ulaşabilirsiniz. Bunun için ‘İstatistikler’ seçeneğine dokunmalı ve ardından ‘Görüntülenme İstatistikleri’ne dokunmalısınız. Bahsedilen işlemleri gerçekleştirdikten sonra bir günlük grafik aralığı seçmeli ve belirlenen saat aralığını kaydetmelisiniz. Belirlenen saat aralığını kaydettikten sonra içeriklerinizi belirlediğiniz saat aralığında paylaşmaya özen göstermelisiniz. Bu şekilde TikTok’ta keşfete düşmenizi kolaylaştırabilir, içeriklerinizin oldukça geniş bir kitle tarafından görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Siz de TikTok keşfet saatlerine riayet ederek hesabınızın popülaritesini artırabilir ve aynı zamanda takipçi sayınızı da gözle görülür bir biçimde artırabilirsiniz.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: