Lenovo Moto Z Video İnceleme

Dünyanın en ince amiral gemisi Lenovo Moto Z, MotoMod'larıyla inceleme konuğumuz...

Evet, Moto Z'yi tüm detaylarıyla değerlendirdikten sonra artık incelememizi sonuçlandıralım. Sonuç olarak Moto Z, işlevselliği, tasarımı ve kullanımı zenginleştiren MotoMod'larıyla özel akıllı telefonlardan biri olmayı başarıyor. Fiyatıyla da diğer amiral gemisi statüsündeki akıllı telefonlarla arasında iyi bir denge kuran Moto Z, şu anda piyasada en iyi performansı gösteren akıllı telefonlardan biri. Ha, telefonla ilgili eleştirdiğimiz yanlar da oldu elbette; sizlere aktardık bunları.

Kısaca özetleyecek olursak, 3.5 mm'lik jak girişinin olmaması, kutu içeriğinde bir kulaklık yer almaması, parmak izi sensörünün Home butonu olarak kullanılamaması ve kablosuz şarj desteği bulunmaması gibi noktalar da telefonda gördüğümüz eksikliklerden bazıları. Elbette kameranın düşük ışık ve hareketli koşullarda bulanık fotoğraflar üretebilmesi de bunlardan biri.

Fakat genel tabloya baktığımızda, Moto Z'nin eksik yanlarından çok daha fazla artısı olduğunu görüyoruz. Yine MotoMod'a dönersek mesela, kullanıcılar bu telefonu satın aldıktan sonra da, kendi kullanım ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri gibi özelleştirme imkanına sahipler. Bu arada, Lenovo yetkililerinin açıklamasına göre, daha pek çok farklı Mod seçeneği de gelecekte karşımıza çıkacak. Bizler de en az sizler kadar merakla bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları