En İyi Android Video İndirme Programları

Android'li telefonunuzda mobil veriden tasarruf etmek için nasıl video indirebilirsiniz? İşte Android için en iyi video indirme uygulamaları!

Android'de video indirin!

Video paylaşım siteleri günlük hayatımızın bir parçası haline geldiler; ancak videoların artan çözünürlükleri onları mobil bağlantı üzerinden rahatça izlememizi engelleyebiliyor. Bazen yavaş bağlantı, bazen kota kısıtlamaları nedeniyle videoları telefonunuza önceden indirmek isteyebilirsiniz. Aşağıda videoları Android'li telefonunuza kolayca indirmenizi sağlayacak 4 ücretsiz mobil uygulamayı sizin için seçtik.

1. Tube Mate

Android'deki en iyi video indirme uygulamalarından biri olan Tube Mate, özellikle popüler sitelerden video indirmek isteyenlerin işini görecek. İndirmek istediğiniz video kalitesini seçmenize izin veren uygulama, tüm web sitelerinde çalışıyor. Videoyu uygulamanın içerisinde seyretmeniz bile mümkün.

Google Play bağlantısı: Tube Mate

2. Snaptube

Videoları indirmek sözkonusu olduğunda Snaptube, kulanımı kolay arayüzüyle oldukça iyi bir uygulama. Videoları farklı çözünürlüklerde indirmenize izin veren Snaptube, diğer video indirme uygulamalarında bulunmayan birkaç ek özelliğe de sahip. Örneğin Snaptube'u bir arama motoru olarak kullanabilir, SnapTube'daki videoları arayabilir ve bu videoları direkt olarak yürütebilirsiniz.

Google Play bağlantısı: Snaptube

3. Vidmate

Video arama işlevine sahip Vidmate, özellikle internet bağlantısı yavaş olan kullanıcıların işine yarayacak. Çok sayıda kullanıcısı olan bu uygulama, Google Play'de bulunmadığından, onu uygulamanın sitesinden üçüncü parti web sitelerinden yüklemeniz gerekiyor.

İndirin: Vidmate

4. Download Manager for Android

Hem video, hem de müzik dosyalarını indirebilen bir uygulama arıyorsanız, Download Manager tam size göre. Birkaç dosya formatını destekleyen uygulama, HTML5 videolarını da destekliyor.

Google Play bağlantısı: Download Manager for Android

Bu uygulamalarla Android'li telefonunuza videoları indirebilecek, dışarı çıktığınızda mobil verinizi harcamak zorunda kalmadan, indirdiğiniz videoların keyfini çevrimdışı olarak çıkarabileceksiniz. Android'de video indirmek için kullandığınız başka uygulamalar var mı? Yorumlarda bizlerle paylaşın!

Okuyucu Yorumları