iPhone 8'den ilk sızıntılar gelmeye başladı!

iPhone 8'den ilk sızıntılar gelmeye başladı. Kaynaklara göre, iPhone 8 "çok farklı" olacak!

iPhone 8, "çok farklı" olacak!

Teknoloji dünyasının vefası yok. Hızla ilerliyor ve geriye bakmıyor. iPhone 7 henüz yeni tanıtılmasına karşın, hemen akabinde iPhone 8 hakkında sızıntılar gelmeye başladı bile. Bir Apple donanım mühendisi tarafından geçildiği iddiasıyla gelen sızıntılara göre Apple, iPhone 8'de önemli değişiklikler yapacak.

Business Insider'ın haberine göre, sızıntıyı gerçekleştiren çalışanın kimliği gizli. Bu "gizli" çalışanın söylediğine göre iPhone 8, son iki iPhone modelinden çok farklı olacak. Ancak Apple'ın iPhone tablosuna baktığımızda, iPhone 7'den sonra sıranın iPhone 7s'te olduğu biliniyor. Bununla beraber bu gizli haber sızdıran çalışanın iPhone 7s'e işarette mi bulunduğu, yoksa Apple'ın direkt olarak iPhone 8'e geçiş yapacağının ipucunu mu verdiği ise henüz bilinmiyor.

Haber sızdıran çalışan, iPhone 8'in kamerası ise ayrıca değinmiş. Söylediğine göre iPhone 8'in kamerası, iPhone 6s ve iPhone 7'ye göre yeni özellikler kazanacak. Elbette bunu tahmin etmek zor değil. Apple'ın iPhone telefonlarının 10'uncu yıldönümüne özel bir ürün çıkartmak istemesi gayet tahmin edilebilir bir şey. Ancak muhtemelen bu tip "içeriden" sızıntılarla ne olduğunu çok daha öncesinden öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları