LG, Note 5 özelliğini böyle "kopyalamış"

Galaxy Note 5'in ayırt edici özelliklerinden bir tanesi, LG tarafından bakın nasıl "ödünç alınmış"

Bu işlevi bir yerden tanıyoruz!

Samsung'un telefonlarındaki işlevleri kopyalamakla zaman zaman eleştirilen LG'nin Galaxy Note 5'in "Screen-Off Memo" özelliğini de neredeyse olduğu gibi kendi telefonuna taşıdığı ortaya çıktı.

Yeni LG V20'e eklenen "MultiWindows Mode" adlı işlev, Samsung'un çoklu pencere işleviyle aynı ismi taşıyor ancak bahsettiğimiz yeni keşif bu değil. Sammobile'ın haberine göre LG, Galaxy Note 5'e özel bir işlev olan ve ekran kapalıyken siyah ekran üzerinde not almanıza izin veren Screen-Off Memo işlevi, LG tarafından olduğu gibi "kopyalandı".

LG'nin kalemli telefonu Stylus 2 Plus'ta kendine aynı isimle yer bulan işlev, telefonu daha çekici bir hale getirmekte kullanılmış. Stylus 2'nin teknik özelliklerine bakıldığında da telefonun Galaxy Note 5'e benzediğini, 5,7 inç'lik ekran boyutunun aynı olduğunu, 3GB RAM ve 32GB depolamanın, 5MP ön ve 16MP arka kameranın, 3.000mAh pilin Note 5 ile tamamen aynı olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte LG, telefonun bazı bölgelerde 2GB RAM ve 16GB depolama alanıyla satıldığını söylüyor.

LG'nin telefonunun farklı olan bir yönü, Galaxy Note 5'tekinin aksine pilinin çıkarılabilir olması. Sammobile'a göreyse LG'nin kopyalamayı unuttuğu bir başka şey, "Samsung'un S Pen'inin kalitesi".

Telefon üreticilerinin birbirinden "ilham almasına" oldukça alışığız ancak LG'nin bu Samsung işlevini ismine kadar "ödünç almış olması" şaşırtıcı.

Okuyucu Yorumları