Xperia Z4, Japonya'dan Z3+ adıyla çıkabilir!

İyice bilmeceye dönen "Xperia Z4" hakkında ortaya atılan yeni iddia, kafaları iyice karıştırdı!

Xperia Z4 bilmeceye döndü!

Geçtiğimiz günlerde Japonya'da tanıtılan Sony Xperia Z4, geçen senenin Z3'ünden pek farklı görünmüyor ve bu haliyle Japonya dışına çıkması da pek mümkün değil. Bu durum sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, üzülmeyin çünkü hala bir ümit var...

Sony'nin web sitesindeki Style Cover Window belgelerini inceleyen juggly.cn, kılıfın Xperia Z4 ve Z3+ ile uyumlu olduğunu ortaya çıkardı. Böylece "Z3+" ismini ilk kez duymuş olduk. Z4 ve Z3+'ın bir arada anılması, cihazların boyutlarının çok yakın veya aynı olduğunu gösteriyor.

Z3+ ismindeki artı işareti, telefonun Xperia Z3'e kıyasla küçük geliştirmeler getireceğinin ipucunu veriyor. Dolayısıyla Xperia Z4'ün uluslararası sürümünün Xperia Z3+ olarak karşımıza çıkma ihtimali var. Elbette Z3+'ın farklı bir cihaz olma ihtimali de var, ancak ne olursa olsun, "+" uzantısının onun Z3'ten daha iyi olacağını gösterdiği kesin.

Telefonun isminin resmi belgelerde geçmesi, onun gerçek olduğunu (neredeyse) garantileyecek bir işaret. Ancak gerçek şu ki tüm bunlar, Xperia Z4/Z3+'ın Japonya dışına çıkacağını kesinleştirmiyor.

Z4 bilmecesi: Xperia Z4, dünyaya Xperia P2 olarak mı tanıtılacak?

Okuyucu Yorumları