USB Ve Ethernet Bağlantısı Bir Arada

24 saat kesintisiz internete bağlı olmaya ve buna karşılık aylık sabit bir ücret ödemeye ne dersiniz. Üstelik en az 128 kbps hızında ve telefon hattınızı feda etmeden.

Arescom Netdsl 800 İnceleme
CHIP Online Notu 67

Türk Telekom’un sunduğu ADSL teknolojisi bunu her kullanıcı için mümkün kılıyor. Oturduğunuz bölgeye ADSL hizmeti gelmiş ise o zaman yapmanız gereken tek şey, bu bağlantıyı destekleyecek bir modem almak.Bu modemlerden biri bu ay incelediğimiz Arescom’un NetDSL 800 modeli. Arescom NetDSL, istendiğinde USB istendiğinde Ethernet kartı üzerinde haberleşmeyi sağlayan bir ürün. Üzerinde bir splitter bulunduran cihazla hattınızı koparmadan telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Arescom kurulumda bazı zorluklar yaşatabiliyor. Ama birlikte verilen yazılım sayesinde modemi istediğiniz gibi ayarlayabilir ve kontrol ettirebilirsiniz.

Özetle

Arescom NetDSL 800’ün kullanıcıya sunduğu bağlantı seçenekleri ve splitter fonksiyonu modemi ayrıcalıklı kılmaya yetiyor. Bu özelliklerin üzerine bir de uygun fiyatı eklediğimizde, karşımıza muazzam bir birleşim çıkıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Arescom Netdsl 800
Ürün Markası Arescom
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları