Uygun fiyatıyla herkese hitap eden tablet.

Tablet dünyasına adım atmak için daha fazla zaman kaybetmek istemiyorsanız doğru yerdesiniz.

EZCOOL Smart Touch 911 İnceleme
CHIP Online Notu 74
  • Uygun fiyat
  • Yeterli düzeyde özellikler
  • Kameralar çok zayıf.

Yine bir tabletle beraberiz. EZCOOL Smart Touch 911 adlı tabletimizin özelliği her şeyden önce bütçe dostu fiyatı. Gerek internette, gerekse teknoloji mağazalarında EZCOOL Smart Touch 911'i oldukça uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Peki, tablet verdiğiniz fiyatın karşılığında size neler sunuyor? Hangi özellikleri kırpılmış veya ne açıdan rakiplerinin gerisinde kalıyor? Tabletin aslına bakarsanız hiçbir önemli eksiği yok ancak üst seviye özelliklere sahip değil. Bütçeniz kısıtlı ise gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

EZCOOL Smart Touch 911, model adından da anlaşılabileceği gibi 9.0 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Beş farklı noktadan dokunuşları algılayabilen ekranda 800 x 480 piksel çözünürlük destekleniyor. Pikselleri görebilmek mümkün. Günümüzün standardı artık en azından 1024 x 600 oldu. Kullanım ve hassasiyet olarak ekranın en küçük bir sıkıntısı yok. İddialı bir panel olmadığı için çeşitli açılardan görüş sıkıntısı yaşatabiliyor. Açıkçası istenen fiyata göre iyi bir ekran var. En azından oldukça hassas olan kapasitif dokunma teknolojisi mevcut. Tek çekirdekli bir Cortex A9 işlemcinin tercih edildiği tablette, işlemci frekansı 1.2 GHz gibi yüksek bir seviyede. 1 GB kapasitedeki sistem belleğinin etkisiyle Google Android 4.0 işletim sistemi performanslı bir şekilde çalıştırılabiliyor. Sunulan dahili hafızanın 8 GB kapasitede olması ilk etapta iş görmeyi başaracaktır. Ek olarak yer verilen Micro SD bellek kartı yuvası sayesinde artış yapabilme şansınız var. Ön ve arkada bulundurduğu kameralarla eksiksiz bir ürün olmayı başaran tablette, 0.3 MP'lik çözünürlük değerleri az olsa da günü kurtarmak adına yeterli. Kablosuz ağ bağdaştırıcı 802.11n teknolojisine destek veriyor. Dikkat çeken detaylardan biri olan Mini HDMI çıkışı ayırt edici bir yön. EZCOOL Smart Touch 911'in USB bağlantı özelliği sayesinde taşınabilir disk ve USB belleklerin yanı sıra 3G modemlere de destek sunduğunun altını çizelim. Arabirim üzerinden klavye / fare veya fotoğraf makinesi gibi donanımları bağlayabilmeniz de mümkün.

Özetle

EZCOOL Smart Touch 911 başarılı bir tablet. Cep yakmayan bir fiyata sahip ve karşılığında 9.0 inç büyüklüğünde bir ekran sunuyor. Teknik özellikler elbette günümüzün canavar tabletleri ile yarışacak düzeyde değil ancak istenen fiyat düşünüldüğünde cömertlikle seçildikleri görülebiliyor. Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve artık bir tablete terfi etme zamanının geldiğini düşünüyorsanız EZCOOL Smart Touch 911'dan memnun kalma şansınız yüksek. Söylediğimiz gibi teknik detaylar ekonomi çerçevesinde sunulmuş ancak kullanım konforunu etkileyecek hiçbir detaydan kaçınılmamış. Çift kamera sözcüğünü duymak etkileyici ancak en ucuz telefondan bile daha düşük kalite veriyorlar.

Alternatifleri

EZCOOL Smart Touch 911 uygun fiyata odaklanmış bir tablet. 9.0 inç ekranlı başka modellere baktığımızda gerek özellik, gerekse tasarım yönünden EZCOOL Smart Touch 911'i seçmek daha mantıklı geliyor. Arada fiyat farkı olsa bile EZCOOL'un kapatacağına emin olabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli EZCOOL Smart Touch 911
Ürün Markası EZCOOL
CHIP Online Notu
74
İşletim SistemiAndroid 4.0
İşlemciRockchip RK2928
İşlemci Hızı1.2 GHz
Ekran TeknolojisiKapasitif dokunmatik
Ekran Boyutu9 inç
Ekran Çözünürlüğü800 x 480 px
Bellek (RAM)1 GB
Dahili Depolama8 GB
Arttırılabilir Depolama32 GB
Ön Kamera0.3 MP
Arka Kamera2.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothYok
MicroSDVar
HDMIYok
USBVar
Pil Kapasitesi2800 mAH
Boyutlar147 x 238 x 11 mm
Ağırlık476 gr.
Okuyucu Yorumları