Kablosuz destekli

iPod ve iPhone takıp kablosuz müzik aktarabileceğiniz yenilikçi bir ev sinema sistemi.

Philips HTS7202/12 İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Editörün Seçimi

Daha önce Philips HTS7200/12 modelini incelemiştik. 3D'nin daha yeni yeni gündeme geldiği o zamanlarda firma da sadece Blu-ray oynatıcı özelliğiyle ön plana çıkıyordu. Bugün geldiğimiz noktada ise firmanın 3D Blu-ray oynatabilen HTS7202/12 modeli ile karşı karşıyayız. HTS7202/12 sadece 3D Blu-Ray oynatmakla değil, aynı zamanda iPod ve iPhone desteğiyle de ön plana çıkan bir ürün. Beraberinde gelen iskeleye telefonunuzu veya MP3 çalarınızı yerleştirerek artık şarkıları ev sinema sistemi kalitesiyle dinleyebiliyorsunuz.

HTS7202/12 ile birlikte bir de kablosuz ağ adaptörü geliyor. 802.11n desteğine sahip bu adaptör sayesinde video, fotoğraf ve müziklerinizi Blu-Ray oynatıcıya aktararak TV'nizde izleyip dinleyebiliyorsunuz. Yine kablosuz ağa bağlanarak BD-Live içeriğine erişebiliyor ve cihazınızın yazılımını bu ağ üzerinden güncelleyebiliyorsunuz.

Tüm bunların yanında ürünün es kalitesinin de çok iyi olduğunu belirtmekte fayda var. Üst kalite D sınıfı amplifikatörler ve yumuşak kubbeli Tweeter'lar ile yüksek ve orta frekanslı sesleri en iyi şekilde sunan ürünün toplam ses kalitesi takdire şayan. Son olarak cihazın kendi içinde gelen Smart TV özelliği sayesinde Net TV gibi hizmetlere bağlanabiliyor ve uygulamalar ile TV'nize internete bağlanabilme yeteneği kazandırabiliyorsunuz.

Özetle

Kaliteli ses, kablosuz ağ desteği, 3D Blu-ray oynatma, Smart TV ve iPod desteğini bir arada sunan başarılı bir ürün.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Philips HTS7202/12
Ürün Markası Philips
CHIP Online Notu
85
Ses desteği AAC, MP3, WAV, WMA
Resim desteği GIF, JPEG, JPEG HD, JPEG Progressive, PNG
Video desteği AVCHD, DivX Plus HD, MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV HD, WMV SD
Optik medya AVCHD, BD, BD R/BD RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, SVCD, VCD
Dosya biçimleri - Audio: aac, mka, mp3, wma, wav - Picture: GIF, JPEG, JPG - Video: asf, avi, DivX, mkv, mp4, mpeg, mpg, wmv
Arabirimler AUX IN 1, AUX IN 2, Compozit, Digital coaxial , Digital optik, Ethernet, FM Anten , HDMI 1.4 (ARC), iPod/iPhone Dock , SD/SDHC Card slot, Wi-Fi USB
Ses çıkışı 120 W x 2 Uydu, 200W Subwoofer
Okuyucu Yorumları