2K, XCOM2 ile konsollara geliyor

İnsanlığı uzaylıların hakimiyetinden kurtarmak ve ilk kez konsollarda oynamak için XCOM'a katılın.

XCOM2 artık konsollarda

2K bugün XCOM® 2'nin 6 Eylül 2016'da Kuzey Amerika ve 9 Eylül 2016'da ise tüm dünyada PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi ve Xbox One için satışa sunulacağını duyurdu. Ayrıca 2K ve Firaxis Games oyunu konsollara sunmak ve XCOM 2 deneyiminin sevilen serinin yüksek standardını karşılamasını garantilemek için artık Skydance Media'nın ayrı bir kuruluşu olan, sektörün önde gelen isimlerinden The Workshop ile işbirliğine de gitti.

XCOM 2 Windows PC için çıktığında eleştirmenlerce büyük bir ilgiyle karşılanmış; IGN oyuna 10 üzerinden 9.3 verirken "XCOM 2 inanılmaz bir oyun", PC Gamer 100% üzerinden 94% verdiği incelemesinde "Bu oyunu sonsuza kadar oynayabiliriz" ve oyuna 10 üzerinden 9.5 veren Game Informer Magazine ise "Piyasadaki en derin ve en tatmin edici strateji oyunlarından biri" cümlelerini kullanmıştı.

"Firaxis XCOM serisinin seviyesini başarıyla daha yukarıya taşıdı ve XCOM 2 hem eleştirmenlerden, hem de oyunculardan çok büyük ilgi gördü," diyor 2K pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Matt Gorman. "Konsol oyuncuları da XCOM 2'yi platformlarında görmek için talepte bulunuyorlardı ve artık bu Eylül ayında onlar da direnişe katılabilecekler."

XCOM 2 günümüzden 20 yıl sonrasını, insanlığın uzaylı tehdidine karşı savaşı kaybettiği ve yeni dünya düzeninin ortaya çıktığı zamanları anlatıyor. Gizli yarı askeri XCOM organizasyonu büyük ölçüde unutulmuştu ve Dünya'yı uzaylıların hakimiyetinden kurtarmak ve insanlığı özgür bırakmak için gölgelerden yeniden saldırıya geçmeliydi.

"XCOM 2'nin aldığı olağanüstü tepkiler ekibimiz için büyük mutluluk kaynağı oldu ve oyunu konsol oyuncularının oynamak için can attıklarını biliyoruz," diyor Firaxis Games'in XCOM 2 kreatif direktörü Jake Solomon. "Bizler de sıkı konsol oyuncuları olarak XCOM 2'yi hayranlarımıza sunmak için The Workshop ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz."

Okuyucu Yorumları