Adobe, Selfie'lerinizi Bu Uygulamayla Düzeltecek!

Adobe, berbat görünen selfie'lerinizi biraz da olsa düzeltecek gizemli bir uygulama üzerinde çalışıyor!

Adobe, selfie'lerinizi böyle düzeltecek!

Aktör veya modellerin fotoğraflardaki görünüşü, kariyerlerini bitirebilir veya uçuşa geçirebilir. Bu yüzden çoğu oyuncu, yetenekli bir fotoğrafçı için binlerce dolar dökmekten çekinmiyor. Selfie'leriniz ise muhtemelen sabah yataktan kalkmış gibi görünüyor. Adobe'un berbat selfie'lerinizi biraz olsun iyileştirmek için bir planı var.

Adobe, yayınladığı videoda yapay zeka teknolojisi Adobe Sensei'nin mobil uygulamaları Photoshop kadar güçlü bir hale getirebileceğini söylüyor.

Geçen sene Temmuz ayında Princeton University ve Adobe Research tarafından geliştirilen yeni bir resim işleme algoritmasını görme şansı bulmuştuk. Bu teknoloji, yakından çektiğiniz selfie'lerde oluşan bozulmaları (aşırı büyük görünen burun, uzamış yüz gibi) düzeltebiliyordu. Görünüşe bakılırsa Adobe, bu teknolojiyi yeni gizemli uygulamasına yerleştirmiş. Uygulama, daha önce gördüğümüz diğer araştırmaları da içeriyor. Özneyi arka plandan kaldırıp alan derinliği efekti uygulamak veya arka planı tamamen değiştirmek gibi.

Bu uygulamanın gerçekten var olup olmadığı bilinmiyor, ancak var olsa bile Adobe'un onu yayınlayacağının bir garantisi yok. Uygulama, Lightroom gibi mevcut uygulamaların bir parçası haline de gelebilir.

Okuyucu Yorumları