Arkasında Mini Ekran Bulunan Telefon!

İkinci ekran sunan telefonlara yabancı değiliz ama bu telefon, farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor; ikinci ekranı arka yüze yerleştiriyor...

Arkasında ekran olan telefon!

Çift ekranlı telefonlar halen belirli bir kesme hitap ediyorlar. LG V20 ve HTC U Ultra, bu tür telefonların başarılı örneklerinden. Piyasaya çıkmaya hazırlanan bir telefon ise ikinci ekranı öne değil, arka yüze eklemeyi planlıyor.

Arkasında Mini Ekran Bulunan Telefon!
Görsel: anzhuo.cn

anzhuo.cn web sitesinde paylaşılan bir Meizu Pro 7'ye ait görüntüler, telefonun arka yüzünde ilginç bir yuvayı gözler önüne seriyor. Dikdörtgen şekilli bölümün küçük bir e-ink ekrana ev sahipliği yapacağına inanılıyor. Aşağıdaki resmi olmayan çizimde telefonun tamamlandığında nasıl olacağını görebilirsiniz.

Arkasında Mini Ekran Bulunan Telefon!
Görsel: anzhuo.cn

Aslında arka yüze ikinci ekran eklemek de yeni bir fikir değil. Yotaphone ve Yotaphone 2 bu tür bir fikri bize çok daha önce sunmuştu. Hatta ilk telefonda e-ink ekran kullanılmıştı ancak arka yüzün bir kısmı değil, tamamı ekrandı.

Sızıntı ve tahminler doğruysa Meizu'nun telefonu, Yotaphone ve LG V20'nin arasında bir yerde yer alabilir. E-ink ekran, normal ekrana kıyasla çok daha az enerji tükettiği için uyarılarınızı pil tüketmeden görmeniz mümkün hale gelebilir.

Okuyucu Yorumları