Avengers: Endgame filminde şok gelişmeler!

Dünyanın en çok gişe hasılatı elde eden filmlerinde Avengers: Infinity War'ın devamı Endgame; Hulk sürprizi ile geliyor.

Yeni Avengers Filminde Sürpriz!

Avengers: Infinity War, 2 milyar dolar seviyesinde gişe hasılatı ile dünyanın en popüler 5 filminden biri olmayı başardı. Avengers: Endgame ise bu başarıdan bile fazlasını; yani sinemanın zirvesini hedefliyor.

Avengers yani Earth's Mightiest Heroes(Dünya'nın En Güçlü Kahramanları) serisinin dördüncü filmde Hulk bambaşka bir role bürünüyor. Dünya üstünde pek çok ölümlü hatta ölümsüzden güçlü olan Hulk, bize bir sürpriz yapacak. Gerek Thanos'tan korktuğundan, gerekse Bruce Banner'a öfke duyan Hulk, Thanos'tan dayak yediği ilk birkaç dakika hariç ortalarda görünmemişti. Yönetmenlik koltuğunda oturan Russo kardeşler, bunu "Hulk, Bruce Banner'ı korumaktan bıktı" ifadelerini kullandılar.

Ne var ki; Bruce Banner, Marvel Evreni'nin en zeki karakterlerinden biri ve Hulk'ı ortaya çıkarmak için bir yöntem bulmuş gibi. Hulk'ın bordo-siyah zırhı, bir şekilde Hulk'ı öne sürülmeye zorluyor. Kısacası Banner'ın zekası ve Hulk'un inanılmaz gücü tek potada eriyor. Çizgi roman dünyasından yola çıkarsak; Professor Hulk veya onun çok daha güçlü versiyonu Doc Green ile karşılaşacağız gibi görünüyor. Yayınlanan fotoğrafa göre, Hulk, öncülerine kıyasla daha insansı görünüyor.

avengers endgame hulk suit ile ilgili görsel sonucu

Avengers: Endgame, 26 Nisan 2019'da dünya çapında gösterime girecek.

Okuyucu Yorumları