Creative PC-CAM 930 Slim; İnce ve Yetenekli

Ses ürünlerinde olduğu gibi WebCam ürünlerinde de adından sıkça söz ettiren dünyaca ünlü Creative, yeni all in one dijital fotoğraf makinesi olan PC-Cam 930 Slim’i ülkemizde de satışa sundu.

Creative PC-CAM 930 Slim; İnce ve Yetenekli

3.1 Megapiksellik CMOS sensöre sahip olan cihaz enterpolasyon ile 8 megapiksellik fotoğraflar çekebiliyor. SD kart ile arttırılabilen 16 MB dahili belleğe sahip olan PC-Cam 930 Slim ile dilerseniz video kaydı da yapabiliyorsunuz. 2” lik geniş LCD ekrandan çekmiş olduğunuz görüntüleri izlenebilmesi ürünün avantajlarından bir diğeri. 4X dijital zoom ve otomatik flaş gibi özelliklerin de bulunması ürünün kullanımını kolaylaştırıyor. PAL ve NTSC çıkışlarıyla Tv’ye de bağlanabilen PC-Cam 930 Slim’i dilerseniz USB kablosu üzerinden bilgisayarınıza bağlayarak bir WebCam olarak da kullanabiliyorsunuz.

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra taşınabilir bellek olarak da kullanılabilen PC-Cam 930 Slim, içinde bulunduğumuz sıcak yaz günlerinde güzel hatıralarınızı ölümsüzleştirmenize yardımcı olacak eşsiz bir arkadaş olarak karşınızda...

Okuyucu Yorumları