Crysis 2D: FPS oyununa bir de yandan bakın

Bedava Crysis oynamak ister misiniz? Sisteminizi hiç zorlamayacak bu oyuna buradan ulaşın...

Crysis'i böyle görmediniz!

Crysis, en popüler 3D FPS oyunlarından biridir. Çıkmasından bu yana bayağı bir zaman geçmiş olmasına rağmen grafikleri hala oyun endüstrisindeki üst sınırı temsil ediyor. Şimdiyse amatör programcılar bir Crysis klonu geliştirdi; hem de iki boyutlu.

Şık grafikler ve orijinaline sadık kalınmış olunması, çeşitlilik ve değişiklik oyundan beklenen birçok şeyi karşılıyor. Oyunu ilk kez açtığınızda kendinizi Crysis'e benzer bir menüde buluyorsunuz. Yalnız tuş dizilimi biraz garip; zira karakterinizi D ile sağa doğru ilerletirken (alışıldık), Q tuşu ile sola (aşırı derecede sıra dışı) doğru hareket ettiriyorsunuz. Güncel sürümde tuş dizilimini değiştiremedik.

Oyun grafiksel açıdan hoş gözüküyor ve karakteri güçlendirmeye yarayan farklı modlara sahip Battlesuit son derece iyi bir fikir. Fakat geliştiriciler düşman çeşitliliği konusunda biraz kıt kalmışlar; sürekli olarak aynı biçimde hareket eden düşmanlara karşı savaşmak zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak Crysis 2D uzun süreli bir cazibe vaat etmese de kesinlikle denemeye değer. Resim galerimizde oyundan ekran görüntüleri görebilirsiniz. CHIP Online farkıyla oyunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Download: Crysis 2D

Okuyucu Yorumları