Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds şov yaptı!

Disney Comics ve Fox arasındaki nihai anlaşma, Deadpool'u canlandıran Ryan Reynolds tarafından espirili bir şekilde dile getirildi.

Deadpool'dan kendine has kutlama!

Walt Disney ve Fox arasındaki "Marvel ürünlerine ait figürlerine ait" anlaşma, prensipte iki yıl önce tamamlanmıştı. Ne var ki anlaşma, bir türlü yürürlüğe giremedi. Bilindiği gibi Disney; tüm fimlerinde 7-13 yaş sınırını kabul ediyor. Oysa ki Fox'un ağır topları; Deadpool ve Logan gibi filmlerde, 18+ yaş sınırı uygulaması uygulandı.

Walt Disney ve Fox nihayet tam işbirliği yapmaya karar verdiler. Dünyanın en popüler çizgi romanlarından; X-Men ve Fantastic Four, Disney'in Genişletilmiş Marvel Evreni'ne katılıyorlar. Disney, mecburen daha önce hiç yapmadığı bir şeyi gerçekleştirecek ve portföyüne +18 sınırını katacak.

Deadpool'u canlandıran sempatik karakter Ryan Reynolds, konu ile alakalı esprili yorumlarını sosyal medyada yayınladı. Reynolds'un paylaşımında Deadpool Mickey Mouse aksesuarlı bir paylaşımda bulunuyor. Deadpool, bir karede Mouse kulakları ile dikkat çekiyor.

Disney'in Marvel dünyasına ait yeni filmlerinde; Deadpool ve Logan yer alacak. Wolverine'in yeniden çeviriminde, başrolde hangi oyuncunun yer alacağı henüz belli olmasa da, pek çok söylenti mevcut. Her ne olursa olsun; Deadpool ve Wolverine'in, Avengers serisinin beşinci aşamasında kesin olarak yer alması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları