Exper'den ince ve güçlü bir tablet!

Exper'in 8 inç'lik yeni tableti, iyi teknik özellikleri ve ince yapısıyla dikkatinizi çekebilir!

Exper'den ince, hızlı tablet!

Exper, her geçen gün gelişen tablet pc piyasasında farklılaşan tüketici bekletilerini de dikkate alarak geliştirdiği EasyPad T8Q modelini tüketicilerle buluşturdu.

Hız ve performans avucunuzda

Quad Core işlemci, sekiz çekirdekli GPU, Android 4.2 işletim sistemi, 1 GB bellek, 8 GB depolama alanı, 1024x 768 IPS ekran, 0,3 MP ön kamera, 2 MP arka kamera özellikleriyle 7.9 inçlik EasyPad T8Q beklentileri karşılıyor.

Dört çekirdekli işlemcisi, sekiz çekirdekli grafik kartı ve hassas dokunmatik ekranı ile tüm uygulamalara hızlıca erişilebiliyor. Çift kamerası ile görüntülü konuşma yapılabiliyor,fotoğraf ve video çekilebiliyor aynı zamanda birkaç dokunuşla paylaşılabiliyor.

Yalnızca 7 mm inceliğe sahip, şık ve sade tasarımıyla hayatı kolaylaştırmak için tasarlanan EasyPad T8Q, tek elle kolaylıkla tutulabiliyor. 320 gr ağırlığındaki hafif gövdesi ve dar çerçeve yapısıyla ise tasarım ve fonksiyonellik bir arada sunuluyor.

EasyPad T8Q, 7,9 inç IPS ekranıyla kusursuz bir netlik sunuyor. IPS ekranı sayesinde, dik açıdan bakmak gibi bir zorunluluk bulunmuyor, bakış açısı 179 dereceye kadar değiştirilebiliyor.

İnce yapı, geniş işlev yelpazesi

EasyPad T8Q da bulunan Mikro USB/OTG/Şarj Girişi sayesinde tek bir yuvadan bilgisayar ile senkronize edilebiliyor, OTG desteği sayesinde klavye, mouse veya USB bellek bağlanabiliyor ve aynı yuvadan şarj edilebiliyor. Bunun yanı sıra Mikro HDMI bağlantısı ile hem yüksek çözünürlüklü görüntü hem de ses tek bir kablo ile zahmetsizce aktarılabiliyor.

Wi-Fi özelliği ile her ortamda en hızlı ağlara erişip her an bağlantıda kalınabiliyor. 5 saate varan pil süresi ile sosyal hesaplar ve e-postalar kontrol edilebilir. İstenilen uygulamalar indirilebillir. Yüksek ses kalitesinde istenilen ortamda müzik dinlenebilir, oyun oynayabilir, film izlenebilir.

Gümüş renge sahip EasyPad T8Q, 499 TL fiyatla teknoloji marketlerde satışa sunuluyor.

Okuyucu Yorumları