Facebook'da yeni bir e-posta sorunu

Facebook'un geçtiğimiz günlerde habersiz yaptığı değişiklik, bakın nelere yol açtı...

Facebook'ta yeni bir sorun

Facebook'un kullanıcılarına haber vermeksizin @facebook.com uzantılı e-posta adresleri dağıtmasının ardından sosyal ağda yeni bir sorun daha ortaya çıktı.

Bazı Facebook kullanıcıları, profillerindeki iş e-posta adreslerinin değiştirilmesinin iş e-postalarının yanlış adrese gitmesine neden olduğunu söylüyorlar. Bazı kullanıcılara göre mesajlar, Facebook mesajları arasında bile yer almıyor ve ortadan tamamen kayboluyor. Dahası, iOS 6'daki yeni Facebook entegrasyonu, adres defterlerinin otomatik olarak güncellenmesiyle sonuçlanıyor. Bu ise kişilerin e-posta adreslerinin kullanıcının isteği dışında @facebook.com adresi ile değişmesine neden oluyor. Ancak iOS 6'nın sonbaharda çıkacağını göz önüne aldığımızda, Apple'ın bu sorunu çözeceğini düşünüyoruz. Bununla birlikte aynı soruna Android'li cihazlarda rastlayanlar da var.

Bahsedilen sorunlardan ne kadar çok kullanıcının etkilendiği şimdilik tam olarak bilinmiyor. Facebook mühendisleri, sorun üzerinde çalıştıklarını söylüyorlar, ancak şimdilik detaylı bir bilgi vermiyorlar.

Okuyucu Yorumları