Firefox 3.6 Beta 1 hazır; indirin!

Özgür tarayıcı yeni sürümüyle karşınızda: Firefox 3.6 Beta 1 kullanıma sunuldu. İndirin!

Firefox 3.6 Beta 1 hazır!

Neredeyse üç kez ertelemeye uğrayan Firefox 3.6'nın ilk betası nihayet yayımlandı. Haberin sonunda bulacağınız linkten yazılımı indirebilirsiniz.

Ufak çapta bir güncelleme olan Firefox 3.6, Windows 7'ye has özelleştirmeler, tümleşik Personas tema desteği, iyileştirilmiş JavaScript moturu ve otomatik yan uygulama güncellemesi gibi yenilikler sunuyor.

Windows 7'ye has yenilikler görev çubuğu özelleştirmelerini kapsıyor. Aero Peek desteği sayesinde tarayıcıda açık olan tüm sekmeler arasında rahatça gezilebiliyor. Bunun dışında Firefox indirme yöneticisi ile indirilen dosyaların ilerleme durumu görev çubuğunda gösteriliyor. Tümleşik Personas desteği sayesinde tarayıcıya saniyeler içinde yeni kıyafetler giydirebiliyorsunuz. Yeni Gecko 1.9.2 motoru sayesinde JavaScript performansta artış beklenirken özellikle tarayıcının açılış süresi ve kullanıcı girişlerine verdiği tepkilerin hızlandığı söyleniyor. Bunun dışında Firefox 3.6, kendi terminolojisinde yan uygulamalar (Flash Player, Java SE) olarak tanımladığı yardımcı araçların yeni sürümü çıktığında kullanıcıyı haberdar edecek.

Tarayıcınızı Personas temalarıyla renklendirmek için buraya tıklayıp fare ile istediğiniz motifin üzerine getirmeniz yeterli. Personas eklentisinin ayrıca kurulmasına gerek yok.

Download: Firefox 3.6 Beta 1 (Tüm diller)

Okuyucu Yorumları