Gates, Windows 8'i ve Surface'i beğendi mi?

Microsoft efsanesi Bill Gates, Windows 8 ve Surface hakkında bakın neler dedi neler... İzleyin...

Windows 8'e Bill Gates yorumu

Windows 8'in tanıtılmasına günler kala Microsoft'un ortak kurucusu Bill Gates'ten işletim sistemi hakkında övgü dolu yorumlar geldi.

Microsoft'tan Steve Clayton ile videoda görünen Gates, Windows 8'in ne kadar inanılmaz olduğundan bahsetti, yeni işletim sisteminin kişisel bilişimin gidişatı bakımından anahtar öneme sahip olduğunu söyledi. Windows 8'in dokunmatik dünyaya ve düşük güçle çalışan cihazlara gelmesinden de bahseden Gates, tablet deneyimi anlamında Windows 8'in en iyisini verdiğini söyledi.

Bill Gates'e göre Windows 8, bilgisayarların birtakım geleneksel öğeleriyle dokunmatik özellikleri bir araya getirerek mobil cihazlar ve PC'ler arasında kusursuz bir denge kurduğuna inanıyor. "Klavye/fare işlevinden vazgeçmeden dokunmak istiyorsunuz ve bu birçok ayarda çok doğal" diyen Gates, sahip olduğu siyah klavyeli Surface tablet için de "inanılmaz derecede harika bir ürün" tanımlamasını yaptı.

Gates, Surface'i görmeden onu takdir edemeyeceğimizi, bir mağazaya giderek onunla biraz zaman geçirmemizi tavsiye ediyor. Gates'e göre klavyeyi çıkarıp takma şekli, dokunmatikleri "yeni bir seviyeye taşıyan" sürüklemenin zenginliği ve "cihazın güzelliği" tamamen inanılmaz.

Windows 8 ve Windows RT'li Surface tablet, bu Cuma Microsoft tarafından tüketiciye tanıtılacak. Bill Gates'in röportajını ise bu videoda izlemeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları