Google'da panik saatleri!

Google'ın Kaliforniya'daki merkez ofisi, açıklanmayan bir tehdit nedeniyle zor saatlere sahne oldu!

Google'da panik saatleri!

Google'ın genel merkezinin geçtiğimiz Cuma günü sıra dışı bir hadiseye tanık olduğu ortaya çıktı. Firmanın Mountain View, Kaliforniya'da yer alan yerleşkesine yönelik bir saldırı tehdidi sonrasında çalışanlar genel merkezden tahliye edildi.

Güvenlik güçlerinden yapılan açıklamaya göre yerleşkedeki yapılarda herhangi bir hasar meydana gelmedi ve nihayetinde hiç kimse de yaralanmadı. Söz konusu acil durum Cuma günü yerel saatle 15:30 ve 17:00 saatleri arasını kapsadı. Bu süre içerisinde hem polisin hem de Google'ın güvenlik güçlerinin gerekli bütün önlemleri aldığı belirtildi.

Firma konuyla ilgili kamuoyuyla ayrıntılı bir bilgi paylaşmadı. Bu acil duruma nasıl bir tehdidin yol açtığına dair polisten de; dikkatli olmak adına böyle bir önlem aldıkları dışında herhangi bir yorum gelmedi.

Firmaların Silikon Vadisi'nde bulunan yerleşkeleri normalde devlet binaları ve büyük spor etkinlikleri gibi bir terör hedefi olarak düşünülmeseler de; Google, Apple ve Facebook gibi teknoloji devlerinin ABD'nin ekonomik ve kültürel gücünün en önemli sembolleri oldukları bir gerçek.

Okuyucu Yorumları