Hızlı yedekle, daha da hızlı kurtar!

İyi bir yedekleme yazılımı arayanlar, bu hızlı ve kolay Türkçe çözümü gözden geçirmeliler!

Hızlı yedekle, hızlı kurtar!

Sunucular, masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için sınıfının en iyi yedekleme, felaket kurtarma ve sistem taşıma çözümlerini üreten ve Türkiye'de Stratus Bilişim Sistemleri tarafından temsil edilen StorageCraft, ShadowControl 5 ve ShadowProtect 4.2 sürümlerini duyurdu. Yeni yönetim aracı, kullanıcılar için daha fazla esneklik ve kontrol sağlıyor.

Her iki ürün de artık kullanıcıların birinci sınıf bir yedekleme yazılımını Türkçe olarak kullanmalarına olanak veriyor. ShadowControl ImageManager ShadowProtect ile oluşturulan yedek imaj dosyalarının otomatik yönetimini sağlayarak kullanıcıların fiziksel ve sanal yedeklerinin her zaman güvende olmalarını sağlıyor.

ImageManager ile gelen araçlar, yedek dosyalarının buluta kopyalanmasını veya henüz bir felaket gerçekleşmeden önce sanal makineye dönüştürülmesini sağlıyor. ShadowProtect ile alınan yedek imajları otomatik olarak kontrol eden, yöneten ve birleştiren ImageManager'ın yeni özellikleri ise şöyle sıralanıyor:

ShadowStream. yedek imajların buluta kopyalanmasını geleneksel yöntemlere göre beş kat daha hızlı gerçekleştirerek bant genişliğinden tasarruf sağlar.

IntelligentFTP yedek imajlarınızı yerel ağınıza veya buluttaki bir ftp sunucuya kopyalar.

HeadStart Restore yedek imajlarını sanal makine olarak saklayarak kurtarma zamanınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar kısaltır.

Bunlara ek olarak ShadowControl ImageManager mevcut ShadowProtect kullanıcıları için ücretsiz araçlar sunuyor.

ShadowProtect v4.2 indirilebilir durumda

StorageCraft'ın ödüllü yedekleme ve felaket kurtarma yazılımı olan ShadowProtect'in yeni sürümü de yayınlandı. ShadowProtect 4.2 sürümü ile kullanıcılar, Türkçe arayüze kavuşuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları