HTC'den iki yeni, sır cihaz

HTC'nin sır gibi sakladığı iki yeni cihaz hakkındaki ilk bilgiler, ilginç bir yerden sızdı...

HTC'den iki yeni, sır cihaz

HTC çıkardığı birçok akıllı telefon modeli ile tüketicilerin dikkatini çekmiş bir firma. Fakat üzerine fazlasıyla titrediği HTC Sensation'u Samsung Galaxy S II'den geç çıkarması, firmayı büyük ölçüde etkilemişti.

Nitekim firma, HTC One X isimli modeli ile bu sefer Samsung ve LG'den önce dört çekirdekli bir telefona sahip olmuş oldu. Tüm bunlarla yetinmeyen HTC şimdi de birisi akıllı telefon diğeri ise bilinmeyen bir cihaz ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

GLBenchmark'da çalışan insanların yayınladığı test raporlarına PM63100 olarak bilinen ama kod adı Evltare UL olan bir cihaz girmiş durumda. Bu akıllı telefon 1.7GHz'lik saat frekansında çalışan dört çekirdekli bir işlemciye sahip ve 720p'lik bir çözünürlük sunacak. Son olarak Evltare'ye, muhtemelen ABD sınırlırı içerisinde, AT&T iş birliği ile üzerinde Ice Cream Sandwich ya da Jelly Bean kurulu halde sahip olunabilecek.

Testlerde gözüken diğer cihaz ise 1080p'lik ekran çözünürlüğüne sahip olacak. Anlaşıldığı üzere, tıpkı Samsung Galaxy Note'a benzeyen bir yapıya sahip olacak olan cihaz, hem bir akıllı telefon, hem de bir tablet görevi üstlenebilecek.

Okuyucu Yorumları