Intel'den web tabanlı simülasyon oyunu

Intel'den web tabanlı simülasyon oyunu: "IT Manager 3: Unseen Forces" ile hem eğlenin, hem öğrenin.

Intel sizi oyuna çağırıyor!

Günümüzün modern iş hayatında, kurumların can damarlarından biri kuşkusuz bilgiişlem departmanları. Bilgiişlem yöneticilerinin omuzlarında, kurumun çalışmalarına en uygun altyapı ve çözümlere karar vermek, en uygun maliyetli ve en etkin teknolojileri hayata geçirerek şirketlerinin işleyişini sürdürmek ve verimliliğini artırmak gibi önemli yükler bulunuyor. Organizasyonun karşı karşıya kalacağı zorlukları kontrolden çıkmadan tahmin etmek, büyüdükçe karşılaşılabilecek iş gereksinimlerini öngörerek yeni ve daha gelişmiş teknolojileri hızlı bir biçimde kuruma adapte etmek gibi önemli sorumlulukların yanı sıra bilgiişlem departmanları, ofis çalışanlarının gün içinde karşılaştıkları teknik sorunları da hızlı ve doğru biçimde çözmek durumunda kalıyor. Bu nedenle çıkan tüm yeni teknolojileri yakından takip etmek ve kendini sürekli geliştirmek günümüz bilgiişlem uzmanları için büyük önem taşıyor.

Intel, Mart ayında duyurduğu web tabanlı "IT Manager 3: Unseen Forces" oyunu ile bilgiişlem yöneticilerinin tüm bu sorunların cevaplarını sanal ortamda bulmalarına yardımcı olan eğlenceli bir çözüm sunuyor. "IT Manager 3: Unseen Forces", dünya çapında 14 ülkede 60.220 IT uzmanına sanal ortamda bir yandan eğlenirken bir yandan kendilerini geliştirme olanağı tanıyor. Bilgiişlem yöneticileri oyun sayesinde, kurumlarına en uygun çözümleri keşfetmek, kurum içinde kendilerini bekleyen zorlukların üstesinden gelmek için ücretsiz ve eğlenceli bir simülasyon ortamına sahip oluyor. Oyuncular bir yandan eğlenirken, diğer yandan ofislerinde yaşanan teknolojik sorunları oyun ortamına taşıyarak çözme, farklı teknolojileri test etme ve kurumlarına en uygun teknolojilere karar verme şansı buluyorlar.

Unseen Forces'da Türk fırtınası esiyor

Unseen Forces'da Türk fırtınası esiyor

Öte yandan, Mart ayında duyurulan "IT Manager 3: Unseen Forces"da Türk bilgiişlem uzmanları ortalığı kasıp kavuruyor. Türkiye'den şu ana kadar 12.779 oyuncu kayıt yaptırarak oynamaya başladı. Türkiye bu oyuncu sayısı ve 513 gün 52 dakikalık oynanma süresi ile IT Manager 3'ün oynandığı 14 ülke arasında ilk sıraya yerleşti. Ziyaretçi sayısı ve sayfa gösterimi sıralamasında da Türkiye'nin ilk sıralarda olduğu belirtiliyor. Oyuna en çok kayıt yapılan ülkeler arasında Türkiye'yi Amerika Birleşik Devletleri ve Brezilya takip ediyor.

Siz de www.intel.com.tr/unseenforces adresinden ulaşabileceğiniz "IT Manager 3: Unseen Forces" oyununa kayıt olarak bu ücretsiz simülasyondan yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz. Oyunla ilgili son gelişmeleri, güncel haberleri ve tartışma konularını takip edebilmek için, Facebook'ta şu an Türkiye'den 857 adet üyesi olan "Intel IT Manager III" hayran sayfasına da katılabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları