En iyi internetsiz mobil oyunlar 2024 güncel listesi

İnternet olmadan oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunları mı arıyorsunuz? İnternet bağlantısını dert etmeden akıllı telefonunuzda eğlenceli oyunlar oynamak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız listeye kesinlikle bakmanız gerekiyor. İşte çevrimdışı olarak oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunlar...

En iyi internetsiz mobil oyunlar 2024 güncel listesi

Eskiden mobilde oyun oynamak için internet bağlantısına ihtiyacımız yoktu, en sevdiğimiz oyunları istediğimiz yerde çevrimdışıyken oynayabiliyorduk. Ancak günümüzde internet, oyun dünyasının ayrılmaz bir parçası haline geldi. Bugünlerde piyasaya sürülen birçok oyunun oynanabilmesi için internet bağlantısı gerekiyor.

İnternet Olmadan Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar

Ancak çoğumuzuzun internete erişemediği ya da bağlantının zayıf olduğu yerlerde bulunduğu anlar olabilir. Böyle bir durumda da hepimizin çevrimdışı olarak eğlenebileceği oyunlara
ihtiyacı var. İşte bu yüzden internet bağlantısını dert etmeden oynayabileceğiniz birkaç harika oyunu sizin için listeledik.

1. RollerCoaster Tycoon Classic

Eski bir oyuncuysanız RollerCoaster Tycoon serisindeki oyunlardan herhangi birini oynamama ihtimaliniz yok. Yaklaşık yirmi yıl önce piyasaya sürülen serinin ilk oyunu, bir eğlence parkı yönetmemize imkan tanıyor.

Oyundaki amacınız, müşterileri mutlu etmek ve paranın akmasını sağlamak için en iyi eğlence aletlerini, tesisleri ve deneyimi tasarlamak. Ya da eğlenenleri korkudan titreten ve parkın her yerine kusmalarına neden olan şeytani hız trenleri yapmak. Hangisini seçerseniz seçin çok eğleneceğinizden eminiz.

2. Infinity Loop

Etrafınızdaki kargaşadan uzaklaşmak için rahatlatıcı bir şeyler mi oynamak istiyorsunuz? Infinity Loop tam aradığınız oyun olabilir. Konsept çok basit; bulmaca parçalarına dokunarak tüm çizgileri birleştirmek ve halkaları birleştirmek.

3. Plague Inc

Plague Inc çok uzun süredir piyasada olan ve düzenli güncellemeler almaya devam eden bir oyun. Kesinlikle her girdiğinizde bağımlılık yapan bu oyunda, diğer oyunların aksine dünyayı kurtarmaya çalışmak yerine, gezegendeki herkesi öldürmeye çalışıyorsunuz. Bunun için de kilidi açılabilen bir düzine virüs türüyle insanlara hastalık bulaştırmanız gerekiyor.

4. Fallout Shelter

Fallout, her oyunuyla oyuncuların beğenisini toplamayı başaran kült bir seri. Ancak bildiğiniz gibi seriye her sene oyun eklenmediğinden uzun yıllar beklememiz gerekiyor. Yinede beklerken eski video oyunlarının yanında mobil tarafta da oynayabileceğimiz bir alternatifi mevcut.

Fütüristik bir kıyamet sonrası dünyada bir topluluğu yönetmeye çalıştığımız Fallout Shelter'ı mutlaka denemelisiniz. Fallout'un maskotu Pip-Boy'un grafik tarzında hazırlanan oyunda, bir yeraltı mahzeninin günlük operasyonlarını ve faaliyetlerini denetliyorsunuz. Buranın bakımını yapmanız ve gücünü artırmanız, aynı zamanda genişletmeniz ve daha iyi bir yaşam için daha fazla tesis inşa etmek için çalışmanız gerekiyor.

5. Vampire Survivors

Vampire Survivors, nostaljik piksel sanatı ve hemen hemen herkesin rahatça oynayabileceği oyun tarzıyla bağımsız oyun sahnesinde kısa sürede iyi bir ivme yakaladı. Uzun süre boyunca sadece konsollara özel kalan oyun, artık mobil platformda da oynanabilir durumda.

Oyunun amacı oldukça basit; üzerinize gelen canavarlardan oluşan dalgalara karşı hayatta kalmaya çalışan bir karakteri oynuyorsunuz. Oyun içerisinde birçok karakter var ve her karakterin kendi istatistikleri ve otomatik olarak kullanabildikleri başlangıç saldırıları var. Tek yapmanız gereken karakteri yönlendirerek canavarlara ölmeden oyunu bitirmek.

6. Mini Metro

Hiç kendi metro sisteminizi işletmek istediğiniz oldu mu? O zaman aradığınız oyun burada: Mini Metro.

Oyunda, sürekli artan nüfusa hizmet etmek için işleyen bir metro inşa etmeniz gerekiyor. Sınırlı sayıda tren, vagon, hat ve tünel ile başlıyorsunuz ve şehir büyüdükçe bunları akıllıca dağıtmanız gerekiyor. Yeterince uzun süre idare edebildiğiniz takdirde birkaç ekstra ve yükseltme kazanabiliyorsunuz. Ağı kullanan insan sayısı arttıkça, oyun gittikçe zorlaşıyor, ancak daha rahatlatıcı bir deneyim için aşırı kalabalığı kapatan sonsuz modda da oynayabilme imkanınız da var.

7. Two Dots

Two Dots, ilk bakışta sıkıcı görünen, ancak telefonunuzun şarjı bittiğinde bağımlılık yaptığının farkına vardığınız oyunlardan biri.

Oyunda yapmanız gereken tek şey; aynı renkteki noktaları birleştirmek. İki veya daha fazla noktayı birleştirmek noktaları yok ederken, bir kare içinde birleştirmek o renkteki tüm noktaların yok olmasını sağlıyor. Oyunu kendine bağlayan kısmı ise çok çeşitli seviyeler, görevler ve yan oyunların yanı sıra seviyelerde bulunan düzinelerce farklı yaratık ve engel. Oyunun ana bölümünde, her seviyeyi tamamlamak için belirli sayıda hamleniz ve sayaç sıfıra ulaşmadan önce gerçekleştirmeniz gereken bir dizi göreviniz var. Bunu ne kadar hızlı yaparsanız, o seviye için o kadar çok puan ve yıldız alıyorsunuz.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

2024'te Oynanabilecek En İyi Futbol Oyunları - Futbol Tutkunları Buraya!

En iyi hikayeli video oyunları (2024): Sıkı senaryoya sahip 8 oyun

En iyi korku oyunları 2024 - "Ben korkmam" diyenleri bile tir tir titretecek

En iyi FPS oyunları 2024: Tüm stresinizi atacağınız en iyi FPS oyunlarını listeledik

En iyi multiplayer oyunları: Arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz en iyi multiplayer oyunları

En iyi açık dünya oyunları 2024! Birbirinden keyifli popüler açık dünya oyunlar

En iyi bedava oyunlar: Bedava oynayabileceğiniz mükemmel oyunlar

En iyi 10 savaş oyunu (2024 güncel liste)

2024'ün en iyi Roblox oyunları! Yaratıcı, eğlenceli, sürükleyici

2024'ün en iyi strateji oyunları! Birbirinden iyi 8 oyunu listeledik

En iyi PC oyunları (2024 güncel liste)

2024 Yılında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar

2024'te oynayabileceğiniz en iyi Playstation 4 oyunları