En iyi multiplayer oyunları: Arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz en iyi multiplayer oyunları

En iyi multiplayer oyunlar 2024 listesi ile karşınızdayız. Arkadaşlarınızla eğlenceli zaman geçirecek en iyi multiplayer oyunların hangisi olduğunu bilmiyorsanız, sizler için hazırladığımız listeye kesinlikle bakmanızı öneriyoruz.

Arkadaşlarınızla doyasıya eğleneceğiniz en iyi multiplayer oyunlar

Arkadaşlarınızla keyifli anlar geçirmenin en eğlenceli yollarından biri, kesinlikle birlikte oynayacağınız eğlenceli bir multiplayer oyun bulmaktır. Ancak piyasada iyisiyle kötüsüyle o kadar çok oyun var ki insan seçim yaparken zorlanabiliyor. Siz de hangi oyunu oynayacağına karar veremeyenlerdenseniz; hiç endişelenmeyin. Zira sizler için en iyi multiplayer oyunlardan oluşan muazzam bir liste hazırladık.

En İyi Multiplayer Oyunlar (2024)

İşte oynarken hem eğlendirecek hem de pek çok unutulmaz anı biriktirmenizi sağlayacak oyunlarla dolu listemiz:

1. Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto Online (GTA Online), GTA V'in bir uzantısı olsa da kendi evrenine sahip neredeyse farklı bir oyun. İçerisinde vakit geçirebileceğiniz o kadar çok mod ve içerik var ki sıkılmanız çok zor. Soygunlar üzerine kurulu mini senaryolar, rol yapmak için tasarlanmış sunucular veya gaza sonuna kadar basabileceğiniz Hot Wheels benzeri pistler bunlardan sadece birkaçı.

2. League Of Legends

Oyun tutkunu herkes hayatının bir döneminde kesinlikle League Of Legends'a girip arkadaşlarıyla bu deneyimi yaşamıştır. League Of Legends'ı olabildiğince basit bir şekilde anlatmak gerekirse, 5 kişilik 2 takım birbirlerinin Nexus'unu yok etmek için savaşıyor.

League Of Legends'ı iyi oynamanın sırrı olabildiğince çok oynamak. Her karşılaşmada daha da iyi oynuyor, karakterinizi daha doğru ekipmanlarla donatıyor ve haritaya daha hakim oluyorsunuz. Ancak hiç oynamamış olanların, daha önce oynamış bir arkadaşıyla oynamasını tavsiye ediyoruz. Zira oyunda dik bir öğrenme eğrisi var.

3. Valorant

Valorant, CS:GO'ya benzeyen, ancak ninjalar ve cyborglar içeren taktiksel bir takım tabanlı nişancı oyunu. Oyun, hızlı bir şekilde etrafa sıkarak gidebileceğiniz bir oyun değil.

Başarılı olmak için takım arkadaşlarınızla koordinasyon kurmalı, iyi nişan almalı ve favori ajanlarınızda ustalaşmalısınız. Ve elbette sabırlı olmanız da büyük önem arz ediyor.

4. Rainbow Six Siege

Counter-Strike benzeri bu nişancı oyununda her turda ilk ölen kişi olmak istemiyorsanız, hem taktik yapmalı hem de iyi nişan almalısınız. Örneğin hücum oynayan takımın saldırılarını dikkatlice planlaması ve aynı anda birden fazla noktadan odalara girmesi gerekiyor.

Rainbow Six Siege'in temelleri çoğunuza tanıdık gelebilir. Ancak diğer oyunlardan farklı olarak her yer yıkılabiliyor ve oyunda farklı yeteneklere sahip birçok karakter sınıfı bulunuyor.

5. Fortnite

Fortnite, canlı servis oyunlarının en zirvesi ve bu seviyeyi korumak için elinden geleni yapıyor. Düzenli oyun içi etkinlikler ve sık sık değişen meta ile Fortnite, oynamaya alıştıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz bir oyun.

Epic Games, oyunu sosyal bir merkeze dönüştürmek için yaptığı son hamleyle oyunu tamamen değiştirdi ve "metaverse" vaatlerini yerine getiren ilk video oyunu oldu. Ancak bir yandan savaşırken bir yandan kendinizi korumak için duvarlar örmek hiç de kolay bir iş değil. Bu yüzden Fortnite'ta ustalaşmak istiyorsanız, belki de yüzlerce saatinizi vermeniz gerekebilir.

6. Sea Of Thieves

Sea Of Thieves'te temelde korsan olup altın aramak üzere yelken açıyorsunuz. Biraz çocukça görünse de kuzey ışıklarının altında geminizi sürmek ve diğer oyunculara veya iskeletlere karşı yapacağınız savaşlar son derece zevkli.

Yelkenleri kaldırıp açılarını ayarlamaktan ya da arkadaşlarınızdan teleskoplarıyla ileriyi gözlemelerini istemekten büyük keyif alıyorsunuz. Oyunda her ne kadar görevler sizi yönlendiriyor olsa da oyunun en zevkli yanı arkadaşlarınızla yelken açmış diğer oyuncuları bulup gemilerine saldırmak ve ganimetlerini çalmak.

7. Hunt: Showdown

Hunt: Showdown, haritada saklanan kötülük dolu bir yapay zekayı avladığınız gerilim dolu bir FPS oyunu. İşin ilginç yanı, diğer takımlar da sizinle aynı düşmanı avlıyor. Ve eğer ölürseniz, ekipmanınızı kalıcı olarak kaybediyorsunuz. Bu oyunu bu kadar zorlu ve nihayetinde bu kadar eğlenceli yapan şey de bu.

Piyasadaki birçok 'klasik' battle royale'in aksine Hunt: Showdown olağanüstü ses tasarımıyla kendini rakiplerinden ayırıyor. Uzaktan gelen silah sesleri sizi düşmanın geldiğine dair uyarıyor. Tahta üzerinde ayak sesleri, açılan bir kapının gıcırtısı... Bu küçük ipuçlarına dikkat ederek savaşın galibi olabilirsiniz.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir:

2024'te Oynanabilecek En İyi Futbol Oyunları - Futbol Tutkunları Buraya!

En iyi hikayeli video oyunları (2024): Sıkı senaryoya sahip 8 oyun

En iyi korku oyunları 2024 - "Ben korkmam" diyenleri bile tir tir titretecek

En iyi FPS oyunları 2024: Tüm stresinizi atacağınız en iyi FPS oyunlarını listeledik

En iyi açık dünya oyunları 2024! Birbirinden keyifli popüler açık dünya oyunlar

En iyi bedava oyunlar: Bedava oynayabileceğiniz mükemmel oyunlar

En iyi 10 savaş oyunu (2024 güncel liste)

2024'ün en iyi Roblox oyunları! Yaratıcı, eğlenceli, sürükleyici

2024'ün en iyi strateji oyunları! Birbirinden iyi 8 oyunu listeledik

En iyi PC oyunları (2024 güncel liste)

2024 Yılında Oynayabileceğiniz En İyi Mobil Oyunlar

2024'te oynayabileceğiniz en iyi Playstation 4 oyunları

İnternet olmadan oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunlar