iPhone 5 için en iyi 3 oyun!

iPhone 5'in büyük ekranı için özel olarak optimize edilmiş 3 efsane oyun... Hepsi içeride...

iPhone 5 için en iyi 3 oyun!

iPhone 5 sahibisiniz ve artık daha büyük ekrana sahip olan cihazınızdan en iyi şekilde faydalanmak istiyorsunuz. O halde Apple'ın mobil oyun severler için iPhone 5'e optimize ettiği bu 3 harika oyun, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak...

Wild Blood

Unreal Engine oyun motoru üzerine kurulu oyun, yolumuza çıkan düşmanlarımızı kesip biçerken harika 3D grafikler sunuyor. Hikaye, bildiğimiz Kral Arthur efsanesinin biraz abartılmış hali. Sir Lancelot'u canlandırdığımız oyunda, Kral Arthur ve kız kardeşi Morgana Le Fey tarafından tutsak edilen Guinevere'i kurtarmaya çalışıyoruz. Kraliçesini Lancelot'tan kıskanan Kral Arthur, büyücü kız kardeşinin yardımıyla cehennem kapısını açtırır ve şeytani yaratık sürüsüyle karşı karşıya kalırız. Gerçek efsaneyle pek bağdaşmayan bu hikaye, müthis 3D grafikleri ve gerçekçi ortam sesleriyle oldukça keyifli hale geliyor.

Sahanın tamamını görün

Sahanın tamamını görün

Asphalt 7: Heat

Arcade oyun tutkunları için, şüphesiz araba yarışları vazgeçilmezdir. Asphalt 7 de bunun en iyi örneklerinden. Başlangıçta dünyanın çeşitli yerlerinden 60 adet lisanlı arabamız var. Ferrari, Lamborghini ve Aston Martin de bunlara dahil. 6 farklı oyun modu ve 15 farklı oyun liginde yarışmak üzere, 150 adet yarış yapma imkanımız var. Ayrıca Paris, Londra ve Miami gibi gerçek şehirlerde yarışabiliyoruz. Ayrı ayrı detaylandırılmış şehirler ve araçlar, iPhone 5'in Retina ekranında mükemmel görüntüler oluşturuyor.

FIFA Soccer 13

Ve tabii ki hemen hemen tüm oyun tutkunlarının bilgisayar, konsol veya mobil cihazlarında bir şekilde oynamaktan bıkmadığı FIFA efsanesi! Tamı tamına 500 adet lisanlı futbol takımı, 15 bin futbolcu ve 30 farklı ligde oynama fırsatı... Geliştirilmiş oyun motoru ve beceri hareketleriyle FIFA 13, şimdiye kadar iOS için yapılmış en iyi spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik iPhone 5'in büyütülmüş ekranında, sahanın büyük bölümünü görme imkanımız var.

Okuyucu Yorumları