iPhone 7'nin ekranı böyle olabilir mi?

Bu sızıntı gerçekse, bizi ekranı kenarlara kadar uzanan bir iPhone 7 bekliyor!

Bu sızıntı gerçek olabilir mi

iPhone SE resmi olarak satışa sunulmaya başlandığına göre bundan sonraki Apple dedikodularının iPhone 7 üzerinde yoğunlaşmasını bekleyebiliriz. Yeni bir sızıntı, iPhone 7'nin "çerçevesiz" ekranla geleceğini söyleyerek tam da bunu yapıyor.

Çin'in sosyal ağ sitesi Weibo'da paylaşılan, iPhone 7'ye ait olduğu ileri sürülen fotoğrafta yeni bir tasarım görünüyor. Fotoğraftan yeni telefonun alt ve üst tarafındaki çerçevenin genişlediği, ancak ekranın sol ve sağ tarafa tamamen ulaştığı görünüyor. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta gördüğümüz yuvarlak köşeler yerini korurken, Home düğmesi de alıştığımız yerinde, ekranın altında duruyor.

Ancak fotoğrafa dikkatli baktığımızda onun photoshop'lanmış olduğundan şüphelendik. Ekranın telefonun gövdesiyle hizayı tam korumadığı görünüyor (ekranın sağ altında).

iPhone 7'nin ekranı böyle olabilir mi?

Yine de telefon akla ilginç sorular getiriyor. iPhone 7'den büyük bir tasarım değişikliği beklendiğinden Apple'ın bu beklentiyi nasıl karşılayacağı merak konusu. Özellikle Samsung Galaxy S7 Edge gibi gösterişli telefonların karşısında nasıl bir Apple'ın nasıl iPhone 7 tasarladığını görmek için sabırsızlanıyoruz.

Apple önceki senelerdeki tanıtım planını devam ettirirse, iPhone 7'yle Eylül ayında tanışabiliriz.

Okuyucu Yorumları