İşte, Samsung Galaxy S5 Prime'ın çıkış tarihi

Samsung'un "plastiğe veda" telefonu olması beklenen yeni amiral gemisi S5 Prime çok uzakta değil...

"Plastiğe veda" zamanı!

Kısa bir süre önce adını duyuran Samsung'un "üst düzey" akıllı telefonu Galaxy S5 Prime, çok yakında karşımıza çıkabilir. Sızan yeni bilgilere göre Samsung'un yeni cebi, önümüzdeki ayın ortasında tanıtılabilir ve hemen ardından da raflardaki yerini alabilir.

Naver.com sitesinin haberine göre Galaxy S5 Prime, önümüzdeki ay satışa sunulma potansiyeli taşıyor. Üst düzey bir cep olacağı ve sınırlı sayıda üretileceği konuşulan S5 Prime'ın öncelikle Kore'de satışa sunulması ise muhtemel. 5.2 inç büyüklüğünde ve 2K çözünürlüğünde (2560x1440 piksel) ekranın sahibi olacak olan S5 Prime'ın ekran tedarikinde sıkıntı yaşanabilir. Bu nedenle cebin önce Kore ve tüm Asya'da ardından da kısa süre içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da raflardaki yerini alması bekleniyor.

Dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemci, 2K erkan, 3 GB RAM ve 3.000 mAh batarya ile gelecek olan S5 Prime, Android 4.4.3 KitKat işletim sistemiyle de dikkat çekiyor. Diğer yandan 16 MP ana kamera ve LTE-Advanced kablosuz bağlantısının da sahibi olacak olan Samsung'un yeni amiralinin fiyatı ise 880 dolar gibi görünüyor. S5 Prime'ın kasasının metal mi yoksa plastik mi olacağı ise sırrını şu an koruyor. Bu detay da çok yakında ortaya çıkar sanıyoruz.

Okuyucu Yorumları