Katlanabilir Samsung Galaxy'ye "devasa" Batarya

Katlanabilir Samsung Galaxy devasa bir batarya ile mi gelecek?

Galaxy Fold'a "devasa" batarya

Samsung'un 2019 yılında beklenen katlanabilir akıllı telefonu için her gün yeni bir iddia daha geliyor. Bugün ise bunlara yeni bir tanesi daha katıldı. Kore CGS-CIMB Araştırma Merkezi'nden gelen yeni bir rapora göre, katlanabilir Samsung Galaxy akıllı telefonunun bataryası 5000 mAh ila 6000 mAh arasında olacak.

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun tam adının Galaxy Fold olacağı düşünülüyor. En azından yakın zamanda ortaya çıkan patent görüntülerinden bunu anlıyoruz. Ayrıca SDC 2018'de de gösterildiği gibi OLED ekranla gelmesi beklenen Galaxy Fold'un, yine Exynos 9820 / Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacağı da biliniyor. Yeni gelen batarya bilgisi ise, gerçekten de oldukça ilginç. Zira 5000 mAh ila 6000 mAh kapasitesindeki batarya oranı gerçekten de oldukça yüksek.

Galaxy Fold için fiyat bilgisi de mevcut. Her ne kadar henüz resmiyete kavuşmuş olmasa da, telefonun 1800 Dolar fiyatla etiketleneceği düşünülüyor. Ayrıca Galaxy Fold'un 1930 Dolar ve 2570 Dolar fiyatlı farklı varyantlarının olacağı da söyleniyor. Eğer Galaxy Fold gerçekten de bu fiyatlarla çıkarsa, onu satın almak gerçekten biraz güç olabilir.

2019 yılının ilk yarısında 1 milyondan fazla katlanabilir akıllı telefon üretmesi beklenen Samsung'un Galaxy Fold'u tüm dünya çapında satışa sunacağı da biliniyor. Şimdi gözler Samsung da. Bakalım Güney Koreli şirket yeni telefonunu ne zaman tanıtacak ve elbette en merak edileni ise şu: Galaxy Fold Türkiye fiyatı ne olacak?

Okuyucu Yorumları